Sport

Baschetbaliștii „U” Cluj vor victoria în fața Olimpic Baia Mare în ultimul meci din grupă

Echipa de baschet masculin Universitatea Cluj va primi miercuri, 3 februarie, vizita grupării CSM Olimpic Baia Mare, într-un meci contând pentru ultima etapă a Grupei 3 din Liga I de baschet masculin.

Duelul dintre cele două formații va începe la ora 11:30 și se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Echipa clujeană abordează această confruntare cu un moral bun după victoria, scor 97-46, obținută săptămâna trecută, în fața celor de la BC Timișoara 2. De partea cealaltă, băimărenii vin la Cluj după ce s-au impus în fața formației U-BT 2, scor 67-66.


Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj se află pe locul 3 al grupei, cu 17 puncte, în vreme ce Olimpic Baia Mare ocupă poziția secundă, cu un total de 20 de puncte.

Antrenorul secund al formației clujene, Mihai Racovițan, a declarat că își dorește o victorie mai ales pentru că este ultimul meci. „Este ultimul meci din grupă și vrem să încheiem cu o victorie. Toată echipa este aptă și ne-am pregătit foarte bine ca să putem câștiga acest meci”, a declarat antrenorul secund al clujenilor, Mihai Racovițan.


Din Grupa 3 a Ligii I, pe lângă Universitatea Cluj și CSM Olimpic Baia Mare, mai fac parte echipele, U-BT 2, Timba Timişoara, ABC Mureș Tîrgu Mureș, CSM 2 Oradea și BC Timişoara 2. Din aceasta grupă doar Timba Timişoara, Olimpic Baia Mare şi Universitatea Cluj au drept de promovare, celelalte patru fiind formaţii-satelit ale echipelor din Liga Naţională.

Clasamentul Grupei 3, Liga I:
1. BC Timba Timișoara 21
2. Municipal Olimpic Baia Mare 16
3. BC Mureș 2 15
4. CSM CSU LPS Oradea 15
5. CS Universitatea 2 Cluj 14
6. BC SCM Timișoara 2 11
7. U-Mobitelco Cluj 10

Ultimele Stiri
abonare newsletter