Sport

Voleibaliștii clujenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj s-a calificat în sferturile de finală a Cupei României după ce a învins formația CSM București cu scorul de 1-3, 3-0.

Voleibaliștii clujeni au dominat întreaga partidă jucată sâmbătă, în deplasare, iar scorul pe seturi a fost 25-20, 25-21 și 25-15.

După ce au pierdut în tur, scor 1-3, clujenii au reușit să se impună în manșa secundă, scor 3-0, și au obținut, astfel, calificarea în sferturile competiției, cu scorul general de 4-3.


„Băieții au făcut un joc foarte bun, practic nu le-am dat nicio șansă adversarilor. Ne-a ieșit absolut tot și asta ne bucură. Acum privim încrezători spre următorul tur al Cupei și sperăm să obținem o calificare în final-four. De asemenea, sper ca forma bună arătată în Cupa României să o menținem și în jocurile din campionat”, a declarat managerul Bogdan Ungureanu.

Pentru accederea în Fina Four-ul Cupei României, Universitatea Cluj se va duela cu Tomis Constanța, echipă pe care clujenii au învins-o în campionat cu scorul de 3-0. Partidele dintre cele două grupări sunt programate în 17 februarie (turul) și 24 februarie (returul).


Până atunci, însă, elevii pregătiți de Dragan Svetozarevic vor juca, sâmbătă, pe terenul celor de la AS Volei Club Caransebeș, într-o partidă din prima etapă a returului Diviziei A1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter