Sport

Echipa de volei feminin „U” Cluj se întărește cu o frumoasă jucătoare de la campioana României

Voleibalista care a cucerit în sezonul anterior titlul de campioană a României alături de colegele de la CS Volei Alba-Blaj, Ioana Vodă este, începând de luni, noua jucătoare a Universității Cluj.

Ioana Vodă evoluează pe postul de centru, are 20 ani, 1.80 m și deține în palmares un titlu de campioană cu Volei Alba Blaj, cucerit în primăvara anului trecut chiar în sală din Blaj. Sportiva vine la Cluj după ce în turul de campionat a evoluat pentru SCMU Craiova.

„Am venit la Universitatea în primul rând pentru a juca și îmi doresc să dau totul pentru această echipă. Chiar dacă am venit acum, în mijlocul campionatului, sunt convinsă că nu o să am probleme cu adaptarea. Am întâlnit aici un colectiv foarte bun împreună cu care îmi doresc să fac o treabă excelentă”, a declarat Ioana Vodă.


Ea a semnat un acord valabil timp de doi ani și va debuta în tricoul Universității Cluj joi, 14 ianuarie, atunci când fetele pregătite de Dănuț Ciontoș vor întâlni, în deplasare, formația CSM București, în faza a II-a a Cupei României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter