Sport

Handbaliștii „U” Cluj întâlnesc formația CSU Brașov în ultimul meci pe teren propriu

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj va disputa la sfârșitul acestei săptămâni ultimul meci din acest an în fața propriilor suporteri.

Elevii pregătiți de Radu Samoilă primesc vineri, 11 decembrie, vizita formației CSU CNOT Brașov în cadrul etapei a XIII-a, ultima a turului Diviziei A, Seria B. Înaintea acestei partide, „alb-negrii” se situează pe locul 6 în clasament, cu 18 puncte, iar brașovenii pe locul 9, cu 5 puncte mai puțin.

Antrenorul Universitărții Cluj, Radu Samoilă, a declarat înainte de această partidă că speră într-o mai bună mobilizare față de ultimul meci. „Este ultimul meci din acest retur, un meci foarte greu în compania unei echipe ce are jucători valoroși, foarte tineri, dar toți foști internaționali de tineret. Sper că vom trece peste meciul nefast de la Sighișoara, că ne vom mobiliza și că vom câștiga această partidă. Am încredere în băieți și cel mai mult îmi doresc să intrăm în sărbătorile de iarnă cu o victorie”, a spus antrenorul handbaliștilor clujeni, Radu Samoilă.


Meciul este programat în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu începere de la ora 15:00. Prețul unui tichet de intrare este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev.

Ultimele Stiri
abonare newsletter