Sport

Fotbaliștii clujeni bat în retragere? CFR Cluj și „U” Cluj au fost învinse cu același scor, 0-1

CFR Cluj și Universitatea Cluj au fost învinse, cu scorul de 0-1, în partidele disputate zilele acestea în fața formațiilor Petrolul Ploiești și, respectiv, Gaz Metan Mediaș.

Petrolul Ploiești a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe stadionul ''Ilie Oană'', într-un meci din etapa a 19-a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de francezul de origine marocană Abdellah Zoubir (15).

Fiecare echipă a solicitat câte un penalty, petroliștii după ce Tiago Lopes a atins mingea cu mâna în propriul careu (18), iar clujenii după un contact între Faug-Porret (Petrolul) și Beleck (CFR).


Gazdele au mai avut ocazii prin Ghenev (45), D. Varga (55), Ropotan (78) și Moussa (86 - bară), dar au și trecut de trei ori pe lângă autogol, prin Benga (38), Faug-Porret (45+2) și Pulhac (59). Oaspeții au mai ratat o ocazie prin Petrucci (52).

Meciul, desfășurat pe un teren aproape impracticabil, a consemnat debutul fundașului Cristian Pulhac la Petrolul.


CFR venea după patru meciuri consecutive fără înfrângere, două victorii și două egaluri.

Nici Universitatea Cluj nu a avut parte de un rezultat mai fericit. Clujenii au pierdut la Mediaş, scor 0-1, într-un meci dominat din primul până în ultimul minut de gazde.


Veniți după o serie de victorii, „studenţii” aveau nevoie foarte mare de o victorie pentru a mai spera la o urcare în zona de play-off înainte de finalul acestui an. Acest lucrur nu s-a întâmplat, elevii lui Mihai Teja nu au avut nici o ocazie aceasta fiind a treia partidă fără gol marcat.

Golul victoriei medieşene a fost reuşit de Alex Munteanu, în minutul 63, după o combinaţie cu Băjenaru, la care fundaşii Universităţii au nu au reacționat deloc.


„U” Cluj joacă ultimul meci al anului, pe 5 decembrie, în deplasare cu Şoimii Pâncota, echipă aflată pe locul 8, la 3 puncte în fața clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter