monitorulcj.ro Menu

Sport

Steaua - FC Botoşani se va disputa la Cluj-Napoca

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că meciul Steaua - FC Botoşani, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa la Cluj-Napoca, Arena Naţională neavând autorizaţie de securitate la incendiu.

sursa foto radio.ubbcluj.ro

"Având în vedere programarea iniţială a jocului dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Botoşani din etapa a XVII-a a sezonului regular al ediţiei 2015/2016 pentru data de 8 noiembrie 2015, ora 20:30 pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti.

Având în vedere adresa emisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov către Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Naţională nu a obţinut autorizaţie de securitate la incendiu.

Având în vedere adresa emisă de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti către FC Steaua Bucureşti la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că nu îşi asumă răspunderea asigurării măsuri.lor de ordine şi siguranţă publică pe timpul partidelor desfăşurate pe Stadionul Naţional Arena până la remedierea situaţiei.

Având în vedere solicitarea transmisă de FC Steaua Bucureşti către LPF privind disputarea jocului cu FC Botoşani pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, precum şi acordul exprimat de proprietarul stadionului din Cluj pentru disputarea jocului pe acest stadion

Având în vedere dispoziţiile art. 12 alin. (1) din ROAF - «Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forţă majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului»

Liga Profesionistă de Fotbal, reprezentată legal de Justin Ştefan în calitate de Secretar General, în baza dispoziţiilor art. 12 alin. (1) din ROAF, dispune schimbarea stadionului şi a localităţii de disputare a jocului dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Botoşani, în sensul desfăşurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua şi ora de începere a jocului rămânând neschimbate", se arată în comunicatul LPF.