Sport

Dragan Petričević debutează pe teren propriu în fața ultimei clasate

După eșecul la limită de la sfârșitul săptămânii trecute, echipa de baschet feminin a Universității Cluj vrea să învingă ultima echipă clasată în clasamentul Ligii Naționale.

Baschetbalistele Universității Cluj joacă miercuri, 4 noiembrie, cu CSM Satu Mare, într-o partidă din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale.

Clujencele abordează această întâlnire după înfrângerea suferită runda trecută, scor 52-59, pe terenul Universității Alba Iulia. De partea cealaltă, sătmărencele vin după un eșec usturător, scor 38-97, aplicat de ICIM Arad.


Această partidă reprezintă și primul meci pe teren propriu al antrenorului Dragan Petričević.

Înaintea rundei a VIII-a, echipa noastră se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Naționale, cu un total de 9 puncte și un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri. În schimb, CSM Satu Mare se află într-o situație foarte grea. Echipa pregătită de Viorica Gamaleț ocupă ultima poziție a clasamentului, cu 6 înfrângeri din tot atâtea meciuri.


Partida dintre Universitatea Cluj și CSM Satu Mare va avea loc miercuri, 4 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Clasament LNBF:
1. ACS Sepsi SIC 14
2. CS Universitatea Alba Iulia 12
3. Univ Goldis ICIM Arad 10
4. CSBT Alexandria 10
5. BCM Danzio Timișoara 9
6. Universitatea Cluj-Napoca 9
7. CS Municipal Târgoviște 9
8. CS Phoenix Galați 9
9. Olimpia CSU Brașov 9
10. CS Rapid București 8
11. CS Municipal Satu Mare 6

Ultimele Stiri
abonare newsletter