Sport

Handbaliștii s-au impus la Sighișoara, handbalistele au pierdut la Brăila

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj s-a impus în deplasarea de la Centrul Național de Excelență Sighișoara, cu scorul de 38 la 25 (19-11 la pauză), într-o partidă ce a contat pentru etapa a VIII-a a Diviziei A, Seria B.

În urma acestui rezultat, înregistrat duminică, „studenții” pregătiți de Radu Samoilă au urcat de pe locul 11 al clasamentului până pe locul 8, cu 9 puncte. „A fost un meci pe care l-am controlat de la început până la sfârșit. Îi felicit pe băieți pentru victorie, dar încă nu sunt pe deplin mulțimit de evoluția echipei. Oricum ceea ce contează sunt cele trei puncte și mai ales faptul că am reușit să trecem peste începutul slab de campionat. Nu ne mai rămâne decât să ne pregătim foarte bine și să încercăm să câștigăm următoarele meciuri, mai ales că vom juca în compania unor adversari puternici”, a declarat Radu Samoilă, antrenorul „alb-negrilor”.

Partida din cadrul etapei a IX-a, de pe teren propriu cu Academia Minaur Baia Mare, programată inițial pe 15 noiembrie, se va juca joi, 29 octombrie, deoarece majoritatea handbaliștilor clujeni vor participa în perioada 12-15 noiembrie, la cel mai mare eveniment sportiv universtar, Euro Roma 2015.


Meciul dintre Universitatea Cluj și Academia Minaur Baia Mare va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 17:00.

Dacă băieții au câștigat, handbalistele formației „U” Alexandrion au cedat în confruntarea cu HC Dunărea Brăila, cu scorul de 25 la 33 (13-16). Meciul a contat pentru etapa a IX-a a Ligii Naționale și s-a desfășurat sâmbătă, 24 octombrie, la Brăila.


După nouă etape, fetele pregătite de Carmen Amariei se află pe locul 11 în clasamentul Ligii Naționale, cu 9 puncte, iar formația HC Dunărea Brăila este pe treapta a treia a podiumului, cu 18 puncte.

Următorul meci pentru handbalistele universitare este programat sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, când vor primi vizita formației CSM Unirea Slobozia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter