Sport

„Virușii verzi” primesc vizita vecinilor din Sălaj

Dacă în ultimii ani a fost codaşă în Seria a V-a, acum Sănătatea Cluj luptă pentru o clasare în prima jumătate a clasamentului, mai ales că în ultima perioadă s-a întărit.

Sub comanda lui Marius Semeniuc au ajuns jucători cu state vechi în prima ligă, dar şi câţiva juniori talentaţi, de perspectivă, scrie site-ul sportulsalajean.ro. Acest lucru se vede, iar „viruşii verzi” ocupă locul 8, având 12 puncte.

Antrenorul „virușilor verzi”, Marius Semeniuc, a declarat că deși la echipa adversară există probleme financiare, clujenii privesc meciul împotriva echipei din Sălaj cu seriozitate. „La prima vedere, meciul pare uşor la discreţia noastră, probabil din cauza problemelor financiare pe care le are Zalăul. Totuşi, adversara are jucători cu valori individuale şi nu trebuie să subestimăm Zalăul. Meciul începe de la 0-0 şi noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine, să jucăm la capacitatea noastră şi să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Avem un lot mai bun fiindcă ni s-au alăturat câţiva jucători cu experienţă, care aduc un plus de valoare. În plus avem şi câţiva juniori valoroşi”, a declarat Marius Semeniuc, potrivit sursa citată.
 
Tehnicianul echipei clujene a făcut o comparaţie între situaţia financiară de la FC Zalău şi cea de la Sănătatea. „Situaţia de la Zalău este identică cu cea a noastră. Nici noi nu oferim salarii jucătorilor, doar prime de joc. Probabil jucătorii de la Zalău nu reuşesc să se motiveze fiind puşi într-o situaţie inedită. Pentru noi, singura motivaţie este prima de joc, dar şi în astfel de condiţii am reuşit să schimbăm lucrurile  din mers”, a mai spus Semeniuc.


Partida dintre echipele Sănătatea Cluj și FC Zalău va avea loc vineri, de la ora 15:00. Acest meci va conta pentru etapa a 9-a a Ligii a 3-a.

Clasament Liga a 3-a, Seria 5
1. CSM Avântul Reghin 19
2. CSM Sighetu Marmaţiei 18
3. ACS Industria Galda 18
4. CS Luceafărul Oradea 17
5. CS Unirea Jucu 17
6. ASF Comuna Recea 15
7. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 13
8. CS Sănătatea Cluj 12
9. CS Iernut 10
10. CS Oşorhei 8
11. CS Unirea Dej 7
12. AFC Odorheiu Secuiesc 4
13. FC Zalău 2
14. CS Luceafărul Bălan 1

Ultimele Stiri
abonare newsletter