Sport

Radu Crișan, „U” Cluj: „La anul sunt convins că putem ataca promovarea”

Fotbalistul echipei Universitatea Cluj face parte din cercul select al campionilor naționali cu juniorii „B” ai Universității Cluj, performanță bifată în anul 2012, dar se laudă și cu medalia de argint câștigată în 2014, din postura de junior „A”.

Născut în Turda, Radu Crișan, studentul care poartă tricoul cu numărul 6 pe teren s-a numărat printre norocoșii chemați în această iarnă la echipa mare de către fostul nostru antrenor, George Ogăraru, și iată-l rămas aici. A trecut lejer testul vieții, contra FCSB, iar de atunci crește de la meci la meci în tricoul Universității Cluj, echipă cu care, spune el, are planuri dintre cele mai îndrăznețe.

Când nu e pe teren, Radu e un „devorator” de filme, iar atunci când nu joacă tenis de câmp, se delectează în fața consolei Playstation.


Despre experiența în cadrul echipei de seniori Universitatea Cluj, Crișan afirmă că „nu o voi uita niciodată indiferent unde aş ajunge să joc”. „Este o experiență în sine tot ce reprezintă Universitatea, una pe care nu o voi uita niciodată indiferent unde aş ajunge să joc. Avem de-a face şi cu o situație inedită, având în vedere media de vârstă pe care o are echipa, dar avem toate premisele pentru a forma o echipă puternică. La anul sunt convins că putem ataca promovarea, pentru că locul lui „U” Cluj este în Liga I, suntem o echipă de tradiție. Nivelul ligii secunde e total diferit faţă de ceea ce am întâlnit la nivel de juniori sau Liga a III-a, unde am mai jucat. Am avut de-a face cu adversari dificili, dar nu am întâlnit unul care să-mi dea mari bătăi de cap, nici chiar cu FCSB. Avem jucători talentaţi şi cred că timpul va demonstra că suntem, într-adevăr, o echipă puternică”, a afirmat Radu Crișan pentru site-ul clubului.

Universitatea Cluj va juca sâmbătă pe terenul liderului din seria de Vest, FC Baia Mare, de unde Crișan și compania speră să vină cu toate punctele. „Sincer, ne dorim victoria, pentru că aşa tratăm fiecare meci. Cred că s-a văzut asta, n-am jucat la egal nici o partidă. Chiar şi în Cupă am avut momente în care am forţat şi am pus presiune. Vrem să scoatem maximum la fiecare meci pentru că doar așa putem crește în valoare”, a adăugat jucătorul Universității.


Partida dintre FCM Baia Mare şi „U” se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, şi va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter