Sport

Handbaliștii clujeni au învins echipa Sibiului. „U” Cluj - HC Sibiu 32-25 (16-13)

Handbaliștii Universității Cluj s-au impus cu scorul de 32 la 25, în fața formației HC Sibiu, într-o partidă ce a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A, Seria B.

Meciul s-a disputat duminică, 18 octombrie, în Sala Polivalentă din Cluj. La finalul jocului, Liviu Hossu a fost cel mai bun marcator al formației universitare, cu 7 goluri, acesta fiind urmat de Alexandru Pop și Levente Fazakaș, ambii cu câte 6 reușite. De la HC Sibiu s-a remarcat Radu David, autor a 11 goluri.

„Vreau să-i felicit pe băieți pentru victorie. A fost o partidă contra unui adversar destul de incomod, dar care nu ne-a pus probleme deosebite pe parcursul partidei. Deși sunt lucruri de care încă nu sunt mulțumit, se vede un progres real în jocul echipei și încă o dată felicit jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă, în special pe faza defensivă”, a punctat Radu Samoilă, antrenorul handbaliștilor clujeni.


Următorul meci pentru echipa de handbal masculin a CS ”U” este programat duminică, 25 octombrie, de la ora 12:00, în deplasare la Centrul Național de Excelență Sighișoara.

Clasamentul Diviziei A, Seria B - handbal masculin
1. CSM Făgăraș 21
2. CSM Satu Mare 18
3. Universitatea Craiova 18
4. HCM Sighișoara 10
5. CSU CNOT Brașov 10
6. Academia Minaur Baia Mare 10
7. HC Argeș Pitești 8
8. ACS Muhlbach Sebeș 7
9. HC Sibiu 7
10. CS Universitatea Cluj 6
11. CSM Oradea 4
12. CH CSU Politehnica II Timișoara 0
13. CNE Sighișoara 0

Ultimele Stiri
abonare newsletter