Sport

Peste 20 de atejale vor lua startul la a doua ediție a Cupei Clujului la atelaje canine „de uscat”

A doua ediție a concursului de atelaje canine „de uscat” organizată în Parcul Central din Cluj-Napoca va avea loc în acest week-end, 17-18 octombrie 2015.

La acest concurs vor participa peste 20 de atelaje și 80 de câini din rasa Samoyed, Malamut de Alaska și Husky Siberian.

Concursul se desfăşoară în două manşe, clasamentul final se stabileşte însumând timpii din cele două manşe.


Un echipaj care se înscrie la competiţie participă în toate manşele şi nu se poate înscrie doar pentru o etapă a concursului.

Orice câine înscris în concurs poate participa doar la una dintre categoriile cart/rig race, bikejoring sau scooter și eventual la canicross.


Un echipaj care se înscrie la competiţie participă în toate manşele şi nu se poate înscrie doar pentru o etapă a concursului.

O echipă îşi poate schimba categoria de participare numai cu acordul comisarului de cursă şi al medicului veterinar, dacă sunt câinii bolnavi. Echipa va participa în ambele manşe în categoria nou aprobată.


Concurentul care se înscrie la concurs trebuie să respecte regulamentul concursului. Acordul concurentului se certifică prin semnarea fişei de înscriere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter