Sport

Verdict dur pentru Acka, jucătorul Craiovei. Accidentat la Cluj, nu va mai juca nici un meci în acest an

Sezonul de toamnă s-a încheiat pentru Stephane Acka, fundaşul ivorian de la CS Universitatea Craiova.

Ieşit accidentat în prima repriză a partidei cu CFR Cluj, Acka a făcut zilele trecute un RMN în Italia, la genunchiul stâng, iar verdictul medicilor a fost unul dur.

Fundașul are meniscul rupt, aşa că este nevoie de operaţie. Astfel, Acka va trebui acum să stea departe de gazon aproximativ două luni şi sunt şanse practic nule să mai fie pe teren la meciurile din acest an, scrie digisport.ro.


Ivorianul este momentan în Italia şi aşteaptă acordul medicului echipei, pentru a şti exact când şi unde se va opera.

Fundaşul stânga Bogdan Vătăjelu se consideră vinovat pentru accidentarea lui Acka. În minutul 20 al jocului din Gruia, Vătăjelu a încercat să dribleze trei jucători adverşi, dar a pierdut mingea în preajma careului. Ivorianul a făcut eforturi să intervină la acel balon, moment în care genunchiul stâng a cedat.


„Îmi cer scuze, pentru că din cauza mea s-a accidentat. Eu am pierdut mingea acolo şi îmi pare rău pentru Acka, pentru că el este stâlpul din spatele meu, el mă ajuta, dar cu siguranţă va reveni şi mai puternic. Noi zicem că este ca o stâncă şi îşi va reveni repede”, a declarat Bogdan Vătăjelu, fundaşul stânga al craiovenilor.

CFR Cluj va disputa următorul meci, în deplasare, pe terenul echipei Dinamo București, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul sferturilor de finală a Cupei Ligii.

abonare newsletter