Sport

Greu cu golurile la Cluj. „U” Cluj - Olimpia Satu Mare 1-2

Universitatea Cluj a ratat prima victorie pe teren propriu din acest sezon după ce mai bine de 65 de minute au forțat apărarea echipei din Satu Mare.

Olimpia Satu Mare, echipă care se afla doar cu o poziție mai sus de Universitatea Cluj în clasamentul Ligii a 2-a, seria 2, au reușit să învingă pe Cluj Arena după ce au profitat de câteva gafe flagrante făcute de studenți în primele 20 de minute.

Ambele goluri au fost marcate din faze fixe de către Heil ('4) și Tătaru ('18).


Elevii lui Marius Popescu au făcut un meci foarte bun dar cu un final dezamăgitor după ce în primele minute ale partidei nu s-au regăsit pe teren. După minutul 25 clujenii au reușit să asedieze poarta apărată de Marius Șuta dar nu au marcat decât în repriza a doua după o combinație superbă a jucătorului Ursu cu Greu, care a marcat unicul gol al clujenilor în minutul 47.

Studenții au avut parte de și de un penalty, în minutul 70, după ce un fundaș al echipei oaspete a făcut henț în careu, dar Ursu execută slab și pe jos, mingea fiind foarte ușor de apărat de către portarul sătmărenilor.


Pe final jucătorii echipei din Satu Mare au reușit să tragă de timp iar clujenii să rateze toate fazele de poartă, scorul final al partidei rămânând 1-2 (0-2).

Echipele de start
Universitatea Cluj: Niczuly (cpt.) - Butean, Cordoş, R. Crişan, Hâmpea - Cândea, Boboc - Popescu jr., R. Greu, Ursu - Schieb. Antrenor: Marius Popescu.


Olimpia Satu Mare: Băican - Muntean, Tătaru, Heil, Iuhas (cpt.) - Robert Villand, D. Chivari, R Takacs, Selagea - Bura, A. Boştină. Antrenor: Tibi Csik

Ultimele Stiri
abonare newsletter