Sport

Înfrângere în meciul de debut în Liga Națională pentru baschetbalistele din Cluj

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a fost învinsă sâmbătă, cu scorul de 75-71, pe terenul formaţiei BCM Danzio Timişoara.

Partida a contat pentru prima etapa a noului sezon din Liga Naţională.

Clujencele au inaugurat tabela printr-un coș de două puncte al pivotului Ajanovic, dar gazdele au restabilit imediat egalitatea prin Wilson. Cu aproximativ trei minute de finalul primului sfert, Universitatea Cluj conducea cu 7 puncte, însă Stankovic și Lough au mai redus din avantajul formației clujene prin aruncări de două puncte. Sfertul doi a început cu încercări de la mare distanță ratate de Mitov și Dumitrache, între aceste execuții înscriind de 2 puncte aceeași Ajanovic.


Timișorencele au ieșit de la vestiare determinate să preia controlul meciului, ceea ce au și reușit în sfertul trei. Universitatea Cluj a evoluat mai bine în ultimul sfert al partidei. Formația bănpțeană a controlat mai bine finalul partidei reușind să se impună la o diferență de două coșuri.

La finalul partidei din sala „Constantin Jude”, Ines Ajanovic, cu 24 de puncte, 9 recuperări şi 3 pase decisive, a fost cea mai bună jucătoare a echipei noastre. Ea a fost urmată de Brittany Wilson şi Marija Prlja, ambele cu câte 13 puncte.


În următoarea etapă a Ligii Naţionale, Universitatea Cluj va primi vizita formaţiei CS Phoenix Galaţi. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc miercuri, 7 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter