Sport

Înfrângere pentru clujence la primul meci oficial. „U” Cluj - CSU Brașov 62-75

Secția de baschet feminin a CS „U” Cluj a fost prezentată oficial, în cadrul primul meci oficial jucat pe teren propriu, de Ștefan și Lucian de la Uzina de Dume și de cântăreața Alina Eremia.

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a pierdut și al doilea meci în fața formației CSU Olimpia Brașov, din cadrul manșei secunde a primului tur al Cupei României.

După un început de meci foarte bun, fetele antrenate de Mihai Coldea, au pierdut ritmul primul sfert fiind pierdut cu 20 la 15. Nici în sfertul secund nu au reușit să le oprească din elan pe brașovence, clujencele asistate din tribune de directorul clubului, Liviu Alexa, pierzând cu scorul de 17-23.
Venite de la vestiare după o reîmprospătare, clujencele nu au mai reușit să se ridice peste brașovence, primul sfert fiind pierdut cu 8-14. Ultimul sfert a fost cel mai bun pentru clujence, aceastea învingând cu 22-18, scorul final fiind de 62-75.


Înainte de această partidă Mihai Coldea afirma: „Ne așteaptă un meci greu în fața unei echipe puternice. Am reușit împreună cu Meda să îmbunătățim relațiile de joc, chiar dacă avem fete care au venit de mai puțin de o săptămână. Toata lumea își dorește foarte mult victoria și fetele vor juca cu multă dăruire pentru a aduce bucurie tuturor celor care iubesc această echipă. Ne dorim să vedem o sală cât mai plină care să ne poarte spre victorie. Avem multe jucătoare tinere pentru care suportul publicului înseamnă mult.”

Pentru echipa clujeană au marcat: Ajanovic 20 puncte, Prlja 15 p., Grimes 11p., Wilson 8p., Ferenczi și Clark câte 4 p.


Alina Eremia a purtat, în timpul recitalului din Sala Sporturilor „Horia Demian”, un tricou înscripționat cu sigla Universității Cluj cu numărul 1.
La prezentarea oficială au asistat peste 700 de suporteri, printre care și sponsorii echipei de baschet feminin CS „U” Cluj.

Lotul echipei de la startul acestui sezon este format din: Neagu Teodora, Berbec Nicoleta Florentina, Sfîrlea Marina, Gal Emese, Lache Alexandra-Vanesa, Plăvițu Georgiana, Gavrilă Cristina Irina, Măgurean Gabriela, Szocs Emőke, Ferenczi Flavia Ioana, Asley Grimes, Prlja Marija, Shanara Clark, Ines Ajanović, Maxim Mihaela-Maria, Kata Meszaros și Brittany Wilson.

Ultimele Stiri
abonare newsletter