Sport

Clujenii s-au clasat doar pe locul trei la „Cupa Explorări”

Voleibaliștii echipei Universitatea Cluj, cei care anul acesta vor evolua în Divizia A1 masculin, au reușit să se claseze abia pe locul 3 la finalul unui turneu care a avut loc la Baia Mare.

Formația masculină de volei a Universității Cluj a participat la sfârșitul săptămânii trecute la turneul de pregătire „Cupa Explorări” de la Baia Mare, la care au participat și echipele CS Unirea Dej, ACS Volei Municipal Zalău și CS Știința Explorări Baia Mare.

În prima zi a turneului Municipal Zalău s-a impus cu 3:0 în fața celor de la Unirea Dej, iar Universitatea Cluj a reușit să ia un set băimărenilor, scor 1:3 pentru Știința Explorări. Sâmbătă, gazdele au câștigat cu 3:0 partida cu Unirea Dej, iar voleibaliștii universitari au cedat cu 0:3 disputa cu ACS Volei Municipal Zalău.


Ultima zi a turneului amical a adus și prima victorie a elevilor pregătiți de Romeo Lotei. Aceștia s-au impus cu 3:2 în fața dejenilor de la Unirea, obținând astfel locul trei la turneu, după CS Știința Explorări Baia Mare și ACS Volei Municipal Zalău.
„Puteam obține mai mult cu un arbitraj obiectiv, dar mă bucur că băieții cresc în valoare. Acum ce contează este să legăm relațiile de joc”, a declarat managerul Universității Cluj, Bogdan Ungureanu.

Antrenorul universitarilor clujeni, Romeo Lotei, deja se gândește la turneul următor. „Am reușit să batem Dejul cu 3:2, după ce conduceau cu 2:0 la seturi. A fost un turneu mai bun decât cel de la Piatra Neamț, dar acum aștept turneul următor ca să creștem mai mult în valoare”, a afirmat Romeo Lotei.


Următorul turneu de verificare este „Cupa Unirea”, găzduită de formația CS Unirea Dej peste două săptămâni, unde Universitatea Cluj se va întâlni și cu CS Știința Explorări Baia Mare și CS Dinamo București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter