Sport

Universitatea Cluj se oprește la prima partidă din Cupa României la rugby

Universitatea Cluj și Știința Baia Mare s-au întâlnit pe stadionul „Lascăr Ghineț” din Baia Mare într-o partida contând pentru calificarea în semifinalele Cupei României, „zimbrii” maramureșeni impunându-se cu rezultatul de 26-18.

În ciuda diferenței de valoare, partida disputându-se între campioana en-titre respectiv ultima clasată în SuperLiga CEC Bank, prima jumătate de oră a fost extrem de echilibrată cu două penalități concretizate de Melniciuc pentru studenții ardeleni și un eseu semnat de Ene în contul băimărenilor.

Știința Baia Mare a mărit însă presiunea la finalul primei reprize și Bucur iar apoi Sefton au bătut defensiva alb-negrilor, ambele reușite fiind transformate de Samoa Luke, astfel că la pauză „zimbrii” conduceau cu rezultatul de 19-6.


La numai patru minute după reluare Bărdașu a finalizat o nouă acțiune a maramureșenilor cu eseu, Samoa Luke a transformat și diferența de 20 de puncte avea să fie decisivă pentru că până la ultimul fluier al arbitrului elevii lui Vasile Lucaci nu au mai izbutit să modifice tabela de marcaj.

În replică au făcut-o cei de la Universitatea Cluj prin eseurile lui Murgoci și Genebashvili, unul transformat de Melniciuc, reușite care însă au venit prea târziu pentru a mai putea influența soarta calificării în semifinale.


Știința Baia Mare va întâlni în semifinalele Cupei României pe Steaua București într-o partida care va fi găzduita de stadionul din Complexul Ghencea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter