Sport

Carmen Amariei, înainte de meciul cu HC Alba Sebeș: „Mergem cu toată încrederea pentru victorie”

Handbalistele formaţiei „U” Alexandrion întâlnesc vineri, 18 septembrie, în deplasare, gruparea HC Alba Sebeş, într-un duel din etapa a V-a a Ligii Naţionale.

Studentele abordează această confruntare după înfrângerea suferită etapa trecută, scor 30-28, în meciul cu HCM Roman.

În acest început de sezon, fetele pregătite de Carmen Amariei au adunat 6 puncte, având un bilanţ de două victorii şi două înfrângeri. De partea cealaltă, nou-promovata HC Alba Sebeş a pierdut toate meciurile disputate în acest sezon, fiind învinsă de CS Unirea Slobozia, CSM Bucureşti, HCM Baia Mare şi CS Măgura Cisnădiei.


„Mergem cu toată încrederea pentru un rezultat pozitiv, asta însemnând victoria. Fetele chiar au un moral foarte bun și cred că debutul de campinat ne confirmă starea de bine a lucrurilor. Meciul va fi unul foarte dificil având în vedere că este joc de deplasare, Sebeșul își dorește să facă un meci bun în fața propriilor suporteri, dar cu toate acestea și cu multe altele pe lângă, ne dorim doar victoria, vizăm cele trei punce”, a declarat antrenoarea handbalistelor universitare, Carmen Amariei.

Duelul dintre HC Alba Sebeş şi “U” Alexandrion va avea loc mâine, 18 septembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Florin Fleşeriu din Sebeş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter