monitorulcj.ro Menu
Sport

Baschetbaliștii „U” Cluj au câștigat primul meci amical

Echipa de baschet masculin a Universității Cluj a susținut ieri, 2 septembrie, primul meci de verificare în noua formulă, în vederea pregătirii viitorului sezon al Ligii I.

Baschetbaliștii pregătiți de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan au jucat un meci pe terenul formației BC Mureș Târgu Mureș, în care s-au impus cu scorul de 82 la 60.
„Mă bucur că primul meci de pregătire s-a soldat cu o victorie. Băieții au reacționat pozitiv la indicațiile staff-ului tehnic, deși au avut o perioadă grea de acumulare din punct de vedere fizic”, a spus antrenorul secund al echipei universitare, Mihai Racovițan.

Miercurea viitoare, pe 9 septembrie, târgmureșenii vor veni la Cluj pentru a susține un nou meci de pregătire. Jocul este programat de la ora 12:30, în Sala Polivalentă.


Baschetbaliștii universitari continuă pregătirea pentru noul sezon competițional cu participarea la un turneu organizat de Tiszaujvarosi Phoenix Kosarlabda Klub, programat în perioada 11-12 septembrie, la Sala Sporturilor din Tiszaujvaros, Ungaria.