Sport

Handbalistele de la „U” Cluj joacă în turneu pe terenul Coronei Brașov

Elevele antrenate de Carmen Amariei continuă seria meciurilor de pregătire pentru noul sezon competițional, cu un turneu amical la Brașov.

După turneul Memorialul „Tiberiu Rusu” care a avut loc weekendul trecut la Cluj-Napoca, echipa de handbal feminin se va deplasa săptămâna aceasta la Brașov unde va participa la Cupa „D.P. Colibași”.

Turneul va avea loc în perioada 13-15 august și strânge la start echipele ASC Corona 2010 Brașov, „U” Alexandrion, Dunărea Brăila și HCM Râmnicu Vâlcea.


Antrenoarea handbalistelor clujence, Carmen Amariei, a declarat, înainte de plecare, că la acest turneu va urmări în special câteva aspecte tehnico-tactice a echipei. „La turneul care a fost la Cluj am urmărit aspectul legat de pregătirea fizică a jucătoarelor, iar ceea ce m-a bucurat este că nu au cedat și au arătat că sunt pe drumul cel bun. Acum la Brașov, tot același lucru, plus câteva aspecte tehnico-tactice, mai ales că am apucat să ne organizăm săptămâna aceasta, având în vedere faptul că au revenit și fetele de la Campionatul European”, a declarat antrenoarea handbalistelor universitare, Carmen Amariei.

Programul turneului:
Joi, 13 august
19:00 ASC Corona 2010 Brașov - „U” Alexandrion
Vineri, 14 august
09:00 Dunărea Brăila - HCM Râmnicu Vâlcea
17:00 HCM Râmnicu Vâlcea - „U” Alexandrion
19:00 ASC Corona 2010 Brașov - Dunărea Brăila
Sâmbătă, 15 august
09:30 „U” Alexandrion - Dunărea Brăila
11:30 ASC Corona 2010 Brașov - HCM Râmnicu Vâlcea

Ultimele Stiri
abonare newsletter