Sport

Universitatea Cluj a învins în ultminul meci amical înainte de cantonament, „U” Cluj - FC Zalău 4-0

Universitatea Cluj a câştigat ultimul meci de pregătire înaintea plecării în cantonamentul de la Cheile Grădiştei. „Studenţii” au trecut cu scorul de 4-0, în deplasare, de FC Zalău, formaţie din Liga a III-a.

Andreas Calcan a deschis scorul în prima repriză, iar după pauză clujenii au mai marcat de alte trei ori prin Răzvan Greu, care a reuşit o „dublă”, respectiv Butean.

Sâmbătă dimineaţa, Stadionul Muncipal din Zalău a primit vizita uneia dintre cele mai iubite echipe din România. După retrogradarea în Liga a II-a, „U” Cluj se va baza în sezonul următor pe mulţi actuali şi foşti juniori ai echipei, însă şi pe câţiva dintre echipierii care au evoluat în sezonul trecut al Ligii I.


Cei 30 de suporteri veniţi din Cluj pentru a susţine echipa pregătită de Marius Popescu, i-au putut vedea în tricoul Universităţii pe Andreas Calcan, Kovacs Lorand sau internaţionalul Ioan Neag.

Clujenii au pus stăpânire pe joc încă din startul partidei, iar după doar trei minute au reuşit să deschidă scorul prin lovitura de cap a lui Andreas Calcan.


Fiind o echipă mai solidă şi omogenă, „şepcile roşii” au continuat să domine mijlocul terenului, însă FC Zalău a fost cea care a avut şansa egalării, dar şutul lui Tăbârţă din 6 m a lovit transversala porţii apărate de Niczuly. Până la pauză tabela a rămas neschimbată, însă „U” putea îşi putea mării avantajul, doar că şutul lui Ursu a lovit în aceaşi fază, de două ori barele porţii lui Cristi Man.

În actul secund, Olariu a trimis în teren mai mulţi jucători de pe banca de rezerve, dintre care mulţi aflaţi în probe, iar de cealaltă parte, „Papi” a schimat întreaga echipă, iar titularii au continuat cu un antrenament uşor pentru câteva minute.


Pentru „șepcile roșii” această patidă a fost ultima înainte de cantonamentul la Cheile Grădiștei. În celelalte meciuri disputate de la reunirea lotului, jucătorii „alb-negrii” au reușit o victorie, cu CS Unirea Floreşti, formaţie din liga a IV-a, și o remiză cu Unirea Jucu, echipă care evoluează în liga a III-a.

„U” Cluj va pleca luni într-un cantonament de 10 zile la Cheile Grădiştei, timp în care vor disputa şi o serie de meciuri amicale.


FC Zalău - Universitatea Cluj 0-4 (0-1)

Au marcat: Andreas Calcan, Răzvan Greu (2) şi Mihai Butean


FC Zalău: Cristian Man - Sergiu Bercean, Nadin Crişan, Dumbrăvean, Dummene Best Tegbo - Ionuţ Mureşan, Alexandru Flueraş, Liviu Cheţan, Raul Stanciu - Raul Socaci şi Cristian Tăbârţă. Au mai evoluat: Vlad Muscan - Tonko Robert, Raul Brânduşe, Corovei, Gulya Richard, Groza, Alexandru Pop şi Darius Varga. Antrenor: Costică Olariu

Univeritatea Cluj: Niczuly Roland - Răzvan Dulap, Alin Mutu, Radu Crişan, Cornel Coc, Robert Boboc, Kovacs Lorant, Patrick Popescu, Andreas Calcan, Octavian Ursu şi Marvin Schieb. Au mai evoluat: Alexandru Ţicrea - Molnar Peter, Florin Cordoş, Ioan Neag, Cătălin Tarcea, Răzvan Greu, Rareş Cîndea, Mihai Butean şi Darius Hâmpea. Antrenor: Marius Popescu

Ultimele Stiri
abonare newsletter