Sport

Universitatea Cluj a remizat cu Unirea Jucu, scor 0-0, în al doilea meci de pregătire

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formația din Liga a 3-a, Unirea Jucu, care se antrenează intens pentru ca după acest sezon să urce în Liga a 2-a.

Meciul s-a disputat în deplasare pe terenul din comuna Jucu.

Duelul cu Universitatea a avut loc miercuri de la ora 18.00 şi a fost extrem de disputat, cu toate că s-a terminat fără goluri, chiar şi în condiţiile în care, în partea secundă au fost eliminaţi Sergiu Pop, Iulian Petrache şi Adrian Sabău.


Dacă antrenorul Universoității Cluj, Marius Popescu, a început partida cu rezervele din meciul de la Floreşti, plus Laurenţiu Buş, pentru acest meci, Unirea a încercat să îi învingă pe „studenți” cu noutățile din lot, iar Laurenţiu Rus, fostul jucător de la Dinamo şi Astra a evoluat și el pentru echipa din Jucu.

Unirea Jucu - „U” Cluj 0-0


Echipele de start:
Universitatea Cluj: Vaida - Molnar, Cândea, Cordoș, Hîmpea - Tarcea, Kerestes - Buteanu, Greu, Laurențiu Buş - Cosmin Popescu. Au mai evoluat: Niczuly - Dulap, Mutu, Crişan, Coc - Boboc, Kovacs - P. Popescu, Calcan, Ursu - Marvin Schieb. Antrenor: Marius Popescu.

Unirea Jucu: Horvath - Budăcan, Vulpe Robert, Petrache Iulian, Lucian Turcu - Paul Chiş, Mihai Kereki, Coți Gabriel, L. Rus - Alex Pop, Gabi Luca. Au mai evoluat: Ionuţ Rus, Răzvan Gliga, Maxim, Adrian Sabău şi Sergiu Pop. Antrenor: Gică Barbu

Ultimele Stiri
abonare newsletter