Sport

Gregory Tade este la un pas de a evolua pentru campioana României

Golgheterul sezonului fotbalistic 2014-2015, jucătorul CFR-ului, Gregory Tade, este la un pas de a fi transferat la Steaua București, acest lucru fiind confirmat de oficialii ambelor echipe.

Problemele financiare care s-au abătut în ultima vreme asupra echipei din Gruia a forțat conducerea clubului să vândă cei mai buni jucători cu care a urcat pe locul 3 la finalul sezonului trecut.

Steaua e pe punctul de a-şi rezolva problemele din atac, campioana fiind în negocieri pentru francezul Gregory Tade, de la CFR Cluj.


Dezvăluirea a fost făcută de Dumitru Dragomir, în direct la ProSport LIVE, iar preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a confirmat tratativele.

Mureşan este convins că golgheterul ultimului sezon al Ligii 1 o va părăsi pe CFR în această vară, de atacant fiind interesate mai multe formaţii, printre care şi Steaua.
„Este vorba de o sumă de bani. Dacă Steaua o plăteşte, el pleacă. Dacă nu, rămâne. Tade este mai scump decât Muniru, normal. În general atacanţii sunt mai scumpi decât ceilalţi jucători, iar el este şi golgheterul campionatului. Nu, suma nu sare de un milion de euro. Eu cred că Tade pleacă, pentru că sunt mai multe oferte pentru el, din mai multe campionate. Inclusiv Steaua, chiar am vorbit cu Vali Argăseală”, a declarat Iuliu Mureşan la ProSport LIVE.


Mureşan e convins că spaniolul Cristian Lopez îl poate face uitat pe Tade şi anunţă că CFR se mai află în negocieri pentru un atacant.
„Am transferat deja un atacant foarte bun, care a dat cinci goluri în primele două meciuri. Se lipeşte foarte bine la gol. Este un atacant spaniol, Cristian Lopez. Vârf oportunist care are şcoala de fotbal făcută la Real Madrid şi Valencia. Un jucător cu calităţi, de care sunt convins că va face faţă. Mai avem un atacant de 1,89 m, un vârf de careu de la o echipă de primă ligă, dintr-un campionat puternic.  Dacă vine şi el, chiar stăm mai bine. Sperăm să vină miercuri sau joi”, a afirmat Mureșan.

Obiectivul clubului din Gruia este calificarea în play-off, spune președintele CFR, care își dorește ca echipa să termine chiar pe locul trei, ca în sezonul precedent.


Până în acest moment CFR Cluj a transferat şase jucători: Traian Marc, Lucian Goian, Cristian Lopez Santamaria, Ramos Goncalves Vitor Bruno, Faria Coelho Daniel Filipe şi Filipe Guterres.

Ultimele Stiri
abonare newsletter