Sport

OFICIAL! Universitatea Cluj continuă în Liga a 2-a

Lotul „studenţilor” îşi va relua pregătirea pentru noul sezon din Liga a II-a pe 14 iulie, au confirmat oficialii clubului Universitatea Cluj.

Antrenorii cu care Universitatea Cluj a încheiat sezonul de Liga 1 s-au întâlnit, luni, cu administratorul judiciar Marieta Anastasescu şi fiul lui Florian Walter, George Buşcă, pentru a stabili planul de salvare a clubului.

Deși problemele financiare le dau mari probleme de cap celor care încă au mai rămas la conducerea clubului, Universitatea Cluj se va înscrie în Liga a 2-a.


La antrenamentele conduse de Adrian Falub, Cristi Pojar şi Marius Popescu vor lua parte jucătorii aflaţi sub contract cu clubul clujean, cei împrumutaţi în stagiunea precedentă la diferite echipe, dar şi juniori de la academia clubului.
„Am avut o discuţie cu staff-ul tehnic şi am stabilit ca reunirea să aibă loc la mijlocul lunii iulie. Problemele financiare sunt cunoscute de toată lumea, însă sper să găsim fondurile necesare. Nu e un secret că avem de recuperat şi noi anumite sume de bani”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul echipei FC Universitatea Cluj.

Mai mulți oameni de afaceri și-au arătat disponibilitatea până în acest moment de a prelua echipa clujeană dar niciunu nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu reprezentantii actualului patron al clubului.


În acest moment, datoria care apasă cel mai mult clubul este cea pentru fostul fundaş Steven Pele. Francezul a cerut în instanţă falimentul societăţii, pentru o datorie de 160.000 de lei. Clubul clujean are termen până pe 9 iulie să achite această datorie, pentru a evita falimentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter