Sport

Weekend de echitație la Beclean, etapa zonală de anduranță

În acest final de săptămână va avea loc, la Beclean, etapa zonală de anduranţă, competiţie ce se va desfăşura pe distanţe de 30, 40, 60 și 80 de km.

Secţia de echitaţie din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj va fi reprezentată la Beclean de patru cupluri (cal/călăreţ): Călin Nemeş (cu calul Eros), Oana Tomoioagă (Kinan), Rudolf Moricz (Roa) şi Mugur Pop (Zara).
„Vom participa cu două cupluri pe distanţa de 30 de km şi cu alte două la proba de 60 de km. Sper să obţinem doar clasări pe podium, mai ales că sportivii noştri vin cu un moral bun după rezultatele excelente reuşite în ultima perioadă”, a declarat coordonatorul și antrenorul secției de echitație din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Tudor Ciplea.

Etapa zonală de la Beclean va debuta vineri, 26 iunie, şi se va încheia duminică. După acest concurs, sportivii secţiei de echitaţie vor participa la alte două întreceri importante care vor avea loc la Piatra Neamţ şi la Tg. Mureş.


Săptămâna trecută, călăreții Clubului Sportiv Universitatea Cluj au obținut 19 clasări pe podium la Marele Premiu al Municipiului Sibiu și la Etapa de Grand Prix a României. Laureaţii de atunci au fost Călin Nemeș (cu caii Ina, Axis, Jeronimo, Cleopatra, Funny Flight, Bucura, Quirro T și Dorian Ros), Ema Borz (cu Pulsar) şi Adrian Gherghina (cu calul Epic).

Ultimele Stiri
abonare newsletter