Sport

Peste 100 așteptați la a opta ediție a Turneului Internaţional de Tenis de Masă pentru persoane cu dizabilităţi

Cel mai amplu eveniment paralimpic din Europa Centrală şi de Est, Turneul Internaţional de Tenis de Masă din România pentru Persoane cu Dizabilităţi (RITTO), își va deschide joi porțile.

Turneul internațional se va desfășura la Sala Polivalentă timp de trei zile, peste 100 de participanţi din 26 de ţări fiind așteptați la această competiție.

Ceremonia va fi deschisă de Sally Wood Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic, Daniel Kearvell, director general DHL România, Katie Rizvi, președintele Comitetului Organizatoric Local RITTO, fondator Asociația Little People România și Vlad Pop, președintele federației Share.


Romanian International Table Tennis Open a ajuns la cea de a 8-a ediţie organizată în Cluj-Napoca.

Bazându-se pe succesul din primele șapte competiții, Comitetul de Organizare a stabilit toate detaliile pentru a se asigura că acest concurs va continua să fie unul bine structurat şi că desfăşurarea turneului va oferi participanților bunăstarea de rigoare.


Competiţia este de foarte mare importanță, sportivii clasaţi pe primele locuri, realizând puncte preţioase pentru Jocurile Paralimpice de la Rio, 2016.

Evenimentul sportiv pentru persoane cu dizabilități este organizat de Clubul Sportiv Lamont Cluj (www.lamont.ro) și Asociația Little People (www.thelittlepeople.ro), împreună cu Comitetul Național Paralimpic din România (NPC, România) (www.npc.org.ro), Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj, și Federația Share.


Ceremonia de deschidere a celei de-a opta ediţii a Competiţiei Internaționale de Tenis de Masă din România pentru persone cu dizabilităţi (Romanian International Table Tennis Open - RITTO), se va desfăşura în Cluj-Napoca, 25 iunie, ora 12:00, Sala Polivalentă, Cluj-Napoca. Accesul în sală se va face prin intrarea „La steaguri”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter