Sport

CFR s-a reunit la primul antrenament. Goian, Roșu, Marc, Coelho și Bruno sunt numele noi din echipă

Lotul echipei CFR Cluj a efectuat primul antrenament după finalul sezonului 2014-2015. La reunirea care a avut loc, luni, la Baza Sportivă „Transilvania”, au participat 22 de jucători dar și președintele clubului Iuliu Mureşan.

Cel mai nou în lotul jucătorilor din Gruia se află fundașul central Lucian Goian (32 de ani) care s-a înțeles zilele trecute cu conducerea clubului CFR Cluj. Goian se află în litigiu cu FC Brașov, gruparea la care a jucat în returul stagiunii 2014-2015. La fel ca ceilalți jucători de la echipa din Brașov, Goian nu a încasat niciun ban din contract și își caută dreptatea la Comisii. Până atunci, el se va antrena și va juca pentru CFR.

Goian, fratele mai mic al lui Dorin, este fundaş central şi a venit la Cluj de la FC Braşov, echipa retrogradată din Liga I la finalul campionatului proaspăt încheiat. Acesta a petrecut o lungă perioada a carierei sale jucând pentru Dinamo, evoluând şi în China la cluburile Beijing Baxy şi Tianjin Teda.


„Îi urăm bun venit acasă la Cluj-Napoca, oraş unde de curând s-a stabilit definitiv alături de familia să, şi cât mai multe meciuri cu succes în tricoul lui CFR Cluj”, a fost mesajul de bun-venit pe care echipa i l-a transmis lui Goian.

Lucian Goian a semnat un angajament pe două sezoane, iar salariul său nu va fi mai mare de câteva mii de euro pe lună (5.000-6.000), având în vedere că CFR Cluj este în stare de insolvență, potrivit digisport.ro.


În urmă cu două săptămâni, CFR Cluj şi-a început perioada de transferuri prin aducerea la echipa a doi jucători portughezi. Vitor Bruno şi Dani Coelho au venit de la Penafiel, echipa ce a retrogradat în acest an din prima liga portugheză.
„Cunosc multe despre echipa, de la Tony. El mi-a vorbit mult despre CFR şi chiar mă bucur că mă aflu aici. Am mai vorbit şi cu Guima şi la fel, a spus lucruri bune. Toată lumea vorbeşte despre insolvenţă. Dar persoanele care cunosc procesul ne-au dat garanţii că e totul în regulă. Noi ne vom concentra să jucăm cât mai bine”, a declarat portughezul, pentru Digi24.

Potrivit stiridesport.ro, CFR Cluj va pleca marţea viitoare (23 iunie) într-un cantonamet de 10 zile lângă Torino. Ferovarii vor disputa patru jocuri amicale.


Lotul prezent la renunire:
Portari: Mincă, Marc, Vâtcă, Began
Fundaşi: Larie, L. Goian, Tânc, Ene, Jakolis, Dani Coelho, Răzvan Pop,
Mijlocaşi: Petrucci, Neluţ Roşu, Vitor Bruno, Pintea, Ţârlea, Cubleşan, Kereki (de la echipa a doua)
Atacanţi: Negruţ, Bruno Guima, Carter
Absenți: Camora, Muniru, Gregory Tade, Tiago Lopes, Jazvic, Veres şi Păun (ambii selecţionaţi la România Under 21)
Plecări: Ciprian Deac (Akobe), Dore, Chanturia, Carp

Ultimele Stiri
abonare newsletter