Sport

Handbaliștii clujeni rămân în Divizia A

Handbaliştii Clubului Sportiv Universitatea Cluj au ratat șansa de a evolua în sezonul viitor în Liga Națională.

Clujenii nu au reușit să învingă rivala în meciul de baraj pentru promovarea în Liga Națională după ce la finalul săptămânii trecute au pierdut ambele partide jucate în cadrul barajului de promovare.
Handbaliștii antrenați de Radu Marc şi Liviu Jurcă au fost învinşi în primul meci, scor 33-28, de CS Univ Danubius Galaţi, echipă ce a încheiat pe locul 3 în Seria A. De asemenea, aceștia au cedat și în meciul jucat împotriva formaţiei de Liga Naţională, Steaua Alexandrion Bucureşti, scor 25-42.

„Am avut probleme foarte mari de lot. Jucătorii Tiberiu Savu şi Cristian Iova s-au accidentat cu o zi înainte de debutul turneului şi nu au putut fi recuperaţi în timp util. De asemenea, Cristian Suciu a primit un cartonaş roşu în prima repriză a partidei cu Danubius Galaţi, la o fază care nu necesita această decizie radicală din partea arbitrilor. Din păcate am pierdut meciul cu Galaţiul, o partidă care conta foarte mult, dar sper că am învăţat ceva din acest turneu. Experienţa acumulată în acest an ne va ajuta în sezonul viitor, atunci când ne dorim o promovare directă în Liga Naţională”, a declarat antrenorul Liviu Jurcă.


Confruntările barajului de promovare s-au disputat în Sala „Lucian Grigorescu”, din Bucureşti. În afară de echipele Universității Cluj, CS Univ Danubius Galaţi şi Steaua Alexandrion Bucureşti au mai participat grupările CSM Satu Mare, CSM Focşani 2007 şi Energia Lignitul Tg. Jiu la aceste confruntări.

abonare newsletter