Sport

CFR Cluj reușește să spulbere echipa lui Napoli și pleacă cu trei puncte și trei goluri marcate la Iași

CFR Cluj a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), în deplasare pe CSMS Iași, într-o partidă din etapa a 32-a a Ligii I de fotbal.

Golurile au fost marcate de Tade '31 (penalti), '82 (penalti) şi Jakolis '54.

Fosta campioană s-a impus la scor de neprezentare în deplasare de la Iași, după un meci pe care l-a controlat în cea mai mare parte. Tade a reușit „dubla”, transformând două lovituri de la 11 metri, iar Jakolis a înscris din acțiune.


Tade a declarat, după meci, că doar dacă TAS-ul va da punctele înapoi s-ar face dreptate și echipa sa trebuie să termine pe podium acest campionat. „Este bine, mă simt bine, mai important este că am câștigat și datorită colegilor mei. Orice este posibil, poate ne salvăm și fără punctele de la TAS. Sperăm să câștigăm următoarele două meciuri, așteptăm și ziua de marți să vedem ce se va întâmpla, am putea termina acest sezon pe locul 3 și așa ar fi corect, pentru că am câștigat pe teren cele 24 de puncte”, a spus Gregory Tade la Look TV.

Cu această victorie clujenii acumulează 30 de puncte și așteaptă decizia TAS, care îi poate salva pe ultima sută de metri.


CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Plămadă, Ţigănaşu - Mitici - Ciucur (Boiciuc '46), Enescu (L. Mihai '46), Creţu, Bădic (Braga '65) - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

CFR Cluj: Mincă - Tiago Lopes, Larie, Carp, Camora - Jakolis (Veres '67), Deac, Muniru, Păun (Chanturia '58) - Guima (Jazvici '55), Tade. Antrenor: Francisc Dican.


Cartonaşe galbene: Bădic '30, Mitici '80, Plămadă '85, Grahovac '85 / Deac '66, Tade '85, Muniru '87

Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Cătălin Buşi (rezervă)


Observatori: Zoltan Szekely, Valer Şulea

La meci au asistat 4.500 de spectatori, între care şi şapte fani ai echipei oaspete.


Lovitura de începere a fost dată de juniorul Radu Ionuţ Avasâlcăi, care a suferit de neoplasm rinofaringian şi a învins boala, conform paginii oficiale de Facebook a clubului din Iaşi.

Etichete: tade iasi cfr
Ultimele Stiri
abonare newsletter