Sport

140 echipe de fotbal vor fi prezente la ediţia a II-a a turneului „Fotbal à la Cluj”

140 echipe din România şi din Republica Moldova au confirmat prezenţa la turneul de fotbal pentru copii şi juniori „Fotbal à la Cluj” ediţia II-a.

Organizat ca parte integrantă a festivalului „Zilele Clujului”, eveniment aflat la a V-a ediţie, Sport à la Cluj se doreşte fi un mijloc de promovare a fotbalului pe plan național şi internaţional.

Sport à la Cluj în parteneriat cu Viitorul Cluj Junior, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca va organiza în perioada 22-24 mai turneul de fotbal pentru copii şi juniori „Fotbal à la Cluj” ediţia II-a. Evenimentul este înscris şi în calendarul oficial Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.


Prima ediţie, desfăşurată în perioada 23-25 mai 2014, s-a bucurat de un real succes, deşi la început de drum au avut printre cele 70 de echipe participante echipe din toată ţara şi din străinătate (Anglia, Ungaria şi Republica Moldova).

Program turneu (orientativ):
Vineri 22.05.2015
- până la ora 12 - sosirea echipelor - check-in;
- după ora 12 meciuri în grupe;
- participarea echipelor la activităţile desfăşurate de Primăria Cluj-Napoca în centrul oraşului cu ocazia Zilelor Clujului.


Sâmbătă 23.05.2015
- meciuri;
- defilarea echipelor pe traseul P-ţa Pacii – P-ta Unirii deschiderea oficială a turneului;
- participarea echipelor la activităţile desfăşurate de Primăria Cluj-Napoca în centrul oraşului cu ocazia Zilelor Clujului;
- dineu oficial antrenori, organizatori, parteneri.

Duminică 24.05.2015
- meciuri semifinale, meciuri de clasament, finale;
- festivitatea de premiere şi închiderea turneului.


La finalul acestui turneu vor fi acordate premii constând în cupe, medalii, diplome pentru echipele clasate pe locurile 1, 2 şi 3, premii individuale pentru cel mai bun jucător, golgeter şi cel mai bun portar la fiecare categorie de vârstă şi diplome pentru toate echipele participante. De asemenea se vor acorda premii materiale constand în echipamente, mingi, tricouri, alte premii surpriză.

Ultimele Stiri
abonare newsletter