Sport

„U” Alexandrion a câștigat la Mureș și urcă pe locul 3, la egalitate cu Slobozia și la doar două puncte de lider

Handbalistele formaţiei „U” Alexandrion au câştigat, cu scorul de 25-22, meciul disputat, duminică, pe terenul formaţiei SC Mureşul Tg. Mureş, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii Naţionale.

La finalul celor două reprize, Cristina Laslo, cu 10 goluri, a fost cea mai bună marcatoare din echipa noastră, ea fiind urmată de Magdalena Paraschiv, autoare a 5 goluri.

Datorită acestui succes, clujencele au acumulat 25 de puncte şi au urcat până pe locul 3, în clasamentul play-out-ului, fiind la egalitate cu CSM Unirea Slobozia şi la două puncte în spatele liderului, CSM Cetate Devatrans.
„Ne bucură victoria obţinută la Mureş, dar încă nu am realizat nimic. Pentru noi sunt foarte importante următoarele două meciuri pe care le jucăm acasă, cu Deva şi cu Slobozia. Sper ca suporterii să vină într-un număr cât mai mare, iar la final să ne bucurăm împreună de încă două victorii”, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al echipei „U” Alexandrion.


Clujencele vor primi, joi, vizita formaţiei CSM Cetate Devatrans, într-un meci ce va începe la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Tichetele de intrare la această partidă se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Sporturilor, preţul fiind de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru pensionari şi studenţi, iar elevii beneficiază de acces gratuit pe baza carnetului de elev.

Mureșul Târgu Mureș - „U” Alexandrion 22-25 (11-11)
U Alexandrion: Laslo 10, Paraschiv 5, Chintoan 3, Vălean 2, Ivan 2, Biriș 1, Popa 1, Cîrjan 1.


Clasamentul Play-Out Liga Națională de Handbal Feminin
1. CSM Cetate Devatrans 27
2. CSM Unirea Slobozia 25
3. „U” Alexandrion Cluj 25
4. HCM Râmnicu Vâlcea 23
5. Universitatea Neptun Constanța 22
6. SC Mureșul Târgu Mureș 0

Ultimele Stiri
abonare newsletter