Sport

„Studenții” au cedat categoric în fața echipei CSM Olimpia

Rugby-știi de la Universitatea Cluj au cedat categoric în fața echipei CSM Olimpia București, cu scorul de 20-41 (17-24) după un meci pe care nu au reușit să facă mai nimic.

După ce în partida tur Universitatea Cluj a reușit să-i învingă pe bucureșteni cu 23-22, în această partidă norocul nu a mai fost de partea loc, clujenii pierzând chiar și punctul bonus ofensiv.

Partida a început cu Ignea ratând doua lovituri de pedeapsă și replica bucureștenilor prin Taljard, care a deschis scorul din același procedeu, dar avantajul a fost anihilat de un eseu al studenților ardeleni avându-l ca autor pe Belguidon. A urmat o perioadă în care inițiativa elevilor lui Danie de Villiers și-a spus cuvântul și în minutul 15 aceștia conduceau cu 17-5, prin realizările în terenul de țintă a lui Cobden și Atelea Okati, ambele transformate de Vlaicu. Clujenii au încercat să revină in joc și eseul lui Murgoci, transformat de Ignea a strâns rezultatul, însă Atelea Okati s-a aflat din nou la finalizare și acest al treilea eseu pentru CSM Olimpia fiind transformat de Vlaicu.


De la cabine oaspeții au intrat cu avantaj, 24-17, după ce în minutul 40 și Belguidon a reușit dubla personală, un eseu pe care Dimofte nu a reușit să-l transforme, cei doi transformeri ai „alb-negrilor” mai ratând alte trei tentative de țintă. Partea secundă a început cu Adrian Ion trimis pe banca pedepselor și Universitatea Cluj reducând ecartul la patru puncte prin Dimofte, rezultatul de 24-20 în favoarea bucureștenilor menținându-se până în minutul 67, când Taljard a concretizat o lovitură de pedeapsă.

Finalul a aparținut celor de la CSM Olimpia, care și-au asigurat bonusul ofensiv după eseurile lui Adrian Ion și Taljard, acesta din urmă fiind și autorul transformărilor celor două reușite în terenul de țintă al gazdelor.


Universitatea Cluj se va deplasa în următoarea partidă la București unde va întâlni echipa Steaua, echipă pe care nici în primul meci nu a reușit să o învingă, cedând, acasă, cu scorul de 13-17. Partida care face parte din etapa a VIII-a a SuperLigii CEC Bank, va avea loc sâmbătă, 16 mai, de la ora 11 și va fi transmisă pe TVR 2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter