Sport

Voleibaliştii clujeni au promovat în Divizia A1

Clubul Sportiv Universitatea Cluj va fi reprezentat în sezonul viitor al Diviziei A1 de volei masculin, asta după ce elevii lui Romeo Lotei au obţinut, sâmbătă, promovarea în primul eşalon.

Clujenii au încheiat pe locul secund turneul de promovare de la Ploieşti, cu un bilanţ de două victorii şi o singură înfrângere.

Antrenorul Universităţii Cluj, Romeo Lotei, a declarat că este fericit de această realizare și că în sfârșit jucătorii pot intra în vacanță liniștiți. „Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să promovăm încă după primele două meciuri ale turneului. În ultima partidă, cu gazdele, rezultatul nu a mai contat decât pentru palmares. Sunt mulţumit deoarece în acest sezon am pierdut doar două meciuri, unul cu Timişoara, când nu am avut ridicător şi cel de acum, cu Tricolorul. Băieţii vor intra în vacanţă şi urmează să vedem cum pregătim echipa pentru Divizia A1”, a declarat Romeo Lotei.


Bogdan Ungureanu, managerul clubului, este realist și afirmă că în acest moment echipa trebuie să fie concetrată pentru următorul sezon, și spune că ținta este primele locuri din clasament. „Acum suntem concentraţi să pregătim sezonul viitor, iar până în toamnă trebuie să formăm o echipă puternică. Ne dorim să atragem alături de noi cât mai mulţi colaboratori care să ne ajute să rămânem între cele mai bune echipe din voleiul românesc”, a spus managerul Bogdan Ungureanu.

Cu aceste rezultate, din sezonul viitor, iubitorii voleiului clujean se vor putea bucura de două echipe pe prima scenă a voleiului românesc, asta după ce şi fetele pregătite de Dănuţ Ciontoş au încheiat sezonul Diviziei A1 pe locul 9.

Ultimele Stiri
abonare newsletter