Sport

CS Universitatea Cluj primește fonduri suplimentare prin campania 1% pentru U

Asociația U Business Sport Club (UBSC), împreună cu Top Drinks, dau startul la o nouă formă de susținere a sportului de masă clujean.

Organizat într-un cadru festiv în incinta Casino-ului din parcul Central Cluj-Napoca, conferința de lansare a parteneriatului dintre UBSC și firma Top Drinks a adunat mai mulți sportivi și prea puțină presă  la lansarea campaniei 1% pentru U.

Prezidiul a fost ocupat de Csaba Gal, căpitan U Prodvinalco Cluj, Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică Judo, Mircea Petruș, președinte UBSC, Doru Boloș, manager Top Drinks și Ovidiu Vasu, președinte Clubului Sportiv Universitatea Cluj.


Potrivit managerului Top Driks, prin acestă campanie, firma dorește să susțină Clubul Sportiv Universitatea cu 1% din totalul vânzărilor, acesta fiind un exemplu pentru celelalte firme în vederea susținerii sportului local, sportului de performanță și a sportului de masă.

„Mulțumesc în primul rând celor de la UBSC pentru că au avut curajul să îmi ofere o bursă lunară și le mulțumesc celor de la Top Drinks pentru că au curajul să sprijine sportul clujean. Sper să li se alăture cât mai multe firme din Cluj”, a declarat judoka Corina Căprioriu.


„Cred că acest proiect va fi fundația unei mari realizări. Orice lucru mare începe cu pași mici și cred că cu ajutorul acestui demers mulți vor lua parte la acest proiect și vor susține sportul clujean”, a afirmat Csaba Gal.

„UBSC înseamnă business pentru sport și în mod special pentru clubul Universitatea. O parte din banii pe care i-am strâns până acum i-am oferit Clubului Sportiv Universitatea, 20 de firme fiind implicate în acest proiect. Doru Boloș a avut curajul să facă primul pas să ajute clubul sportiv Universitatea și sper că se vor alătura și alte firme. M-aș bucura ca în viitorul apropiat să ne lăudăm și cu performanțe sportive”, a declarat președintele UBSC, Mircea Petruș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter