Sport

Crusaders au anihilat „monştrii” de pe malurile Mureşului

Echipa clujeană de fotbal american, Cluj Crusaders a întâlnit, duminică, în deplasare, gruparea mureșeană, Mureș Monsters în cadrul etapei inter conferințe a CNFA 2015.

Chiar dacă Monsters au avut avantajul terenului propriu, favorită în confruntare a fost Crusaders, care nu a pierdut nici un meci acest an.

În primul sfert, Dan Crâsnic și Jeremy David au înscris, pentru clujeni, câte un touchdown, iar Tamaș László a înscris doar un extra point din două încercări. Jucătorul american, Trevor Lothrop, a reușit să recupereze un fumble, provocat de Zitzman Peter în red zone-ul mureșenilor, și să aducă primele șase puncte ale celui de-al doilea sfert al partidei. Marian Mikacs, Cristian Feier și Oltean Florin au contribuit, fiecare cu câte un touchdown, la majorarea scorului, iar kick-erul clujenilor a ratat doar un șut printre buți din cele patru încercări ale sfertului.


După ieșirea de la vestiare, clujenii au mai adăugat șase puncte, prin Florin Oltean, scorului de 40-0, înregistrat la pauză pentru oaspeți.
În ultima parte a partidei, Elod Todor a receptat o pasă trimisă de qb-ul clujean și a marcat primele șase puncte din activitatea lui sportivă, iar extra punctul a fost transformat ulterior. În ultimele momente ale partidei, Monsters au reușit să înscrie tochdownul de onoare prin Gabriel Hallai.

Susținuți de un public numeros, printre care și baschetbalistul Kyndall Dykes, Mureș Monsters s-au declarat învinși de Cluj Crusaders, la expirarea timpului de joc, cu scorul 53-6.


În aceeași etapă, „Locomotivele” reșițenii au pierdut, la București, disputa cu Warriors cu scorul 26-12.

Etapa inter conferințe din CNFA se va încheia săptămâna viitoare, la Timișoara, unde 89ers vor încerca să-și ia revanșa finalei pierdute anul trecut, în fata campioanei București Rebels.


Petrișor Dumitrache va lipsi din lotul „Cruciaților” în meciul cu Reșița Locomotives, de la Cluj-Napoca din 3 mai 2015, din cauza unei accidentări suferite la genunchiul drept în timpul partidei de la Târgu-Mureș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter