Sport

Medalie de bronz pentru Cluj la Cupa Europei de judo

O singură medalie de bronz au reușit cadeții clujeni la Cupa Europei de cadeți U18, desfășurată la Teplice, în Cehia.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a fost reprezentat la sfârșitul săptămânii trecute la Cupa Europei de cadeți U18, desfășurată la Teplice, în Cehia.

Dintre cei șapte sportivi legitimați la ”U”- CSM Cluj care au participat la sfârșitul săptămânii trecute la Cupa Europei de cadeți U18, desfășurată la Teplice, în Cehia, doar judokanul Răzvan Bodea a cucerit medalia de bronz la 66 de kg, categorie la care s-au luptat 97 de sportivi.


Răzvan a fost învins de câștigătorul categoriei, Shani Ofek, din Israel. Maria Gavriliță (40 kg) a obținut locul V după ce a pierdut podiumul în fața germancei Lena Grulich. Paula Gliga (52 kg) și Alexandra Mazilu (+70 de kg) au terminat competiția pe locul VII.

„Suntem mulțumiți de rezultate, deoarece a fost o competiție foarte strânsă. Maria Gavriliță are doar 15 ani și se bate la 18, deci pentru noi este foarte bun rezultatul”, a declarat Gianina Andreica, antrenoarea judokanilor de la CS Universitatea Cluj.


Următoarea competiție pentru secția de judo a CS ”U” este programată la sfârșitul acestei săptămâni la Iași, unde va avea loc Cupa României și Finala Campionatului Național de Seniori Individual Ne Waza.

Ultimele Stiri
abonare newsletter