Sport

Înfrângere în primul meci din Play-Off

U-Banca Transilvania a pierdut primul meci din cadrul Play-Off-ului Ligii Naționale de Baschet masculin, unde a întâlnit echipa BC Mureș Târgu Mureș, scor final 77-81 (17-19, 20-20, 12-19, 28-23).

Meciul dintre cele două echipe care se bat în Play-Off a fost unul destul de strâns, însă ultimele două sferturi a făcut diferența pe tabela de marcaj.

Antrenorul echipei clujene a spus că problemele sunt aruncările de trei puncte și aruncările libere care au pus probleme și în acest meci.
„A fost un meci pe care am dorit foarte mult să îl câștigăm în fața suporterilor noștri și îmi pare rău că nu am putut. Astăzi nu am reușit să înscriem din situații foarte clare, nu știu care jucător a avut procentaje bune. Nici aruncările de trei puncte nu ne-au intrat, nici de la linia de libere și nu poți câștiga un meci așa, pentru că fiecare posesie contează. Ne doare, însă ziua asta s-a încheiat, nu mai avem ce face, trebuie să ne concentram pe ziua de mâine. Avem absolută nevoie de victorie și sper să se și materializeze la sfârșitul jocului de mâine. Nu avem încotro, suntem niste învingători până la urmă, avem în echipă jucători obișnuiți cu luptele de acest gen. Sigur că suntem îngrijorați și ne gândim la toate variantele, însă, dacă noi ne facem jocul în mod normal, trebuie să învingem în mod normal. Așa că îmi pun mari speranțe în faptul că mâine băieții noștri vor juca la un alt nivel și vor obține victoria de care avem nevoie”, a declarat Marceș Țenter.


Meciul 2 din cadrul seriei cu BC Mureș va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18.25.

Marcatori:
U-Banca Transilvania: Hargrove 17 (4 rec., 1 p.d., 1 int.), Barnette 16 (2 rec., 2 p.d., 1 capac), Silvășan 13 (1 rec.), Turner 9 (2 rec., 6 p.d., 2 int.), Baciu 7 (4 rec., 1 int), Jones 5 (5 rec., 1 p.d.), Millage 4 (1 rec., 1 p.d., 1 int.), Lalovic 3 (3 rec., 1 int.), Mandache 3 (1 rec.), Jucan (2 rec.).
BC Mures: Adamovic 27, Dykes 14 (5 rec.), Gajovic 11 (5 rec.), Peciukas 10, Ivanovic 8 (4 rec., 4 p.d.), Barro 8 (6 rec.), Căpușan 3.

Ultimele Stiri
abonare newsletter