Sport

Adrian Falub: „Clubul Universitatea există datorită suporterilor”

Tehnicianul echipei FC Universitatea Cluj îndeamnă suporterii să fie alături de club mai ales în momentele în care are foarte mare nevoie de ei.

Adrian Falub alaturi de copii la Cluj Arena in cadrul saptamanii Scoala Altfel Adrian Falub alaturi de copii la Cluj Arena in cadrul saptamanii Scoala Altfel

„Studenții” de la FC Universitatea Cluj sunt pregătiți pentru derby-ul clujean al returului Ligii 1. Ei speră să vină cât mai mulți clujeni la meci, asta va avea loc în „Vinerea Mare” a Paștelui.

Antrenorul echipei Univeristatea Cluj a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că meciul împotriva rivalei din Cluj, CFR, va fi unul foarte greu mai ales pentru că au o echipă omogenă, cu fotbaliști care joacă de mult timp împreună. „Meciul cu CFR Cluj va fi un meci greu pentru că CFR este o echipă care trebuie respectată dar, pentru noi este un meci de care depinde, poate, soarta clubului, un meci pentru existența clubului, un meci pentru tot ceea ce înseamnă clubul astă și atunci ar trebui și jucătorii să înțeleagă asta. Cele trei puncte ne-ar mai menține, încă, speranțele vii. CFR Cluj cred că este o echipă omogenă, o echipă care joacă de mult timp împreună pentru că au jucători de calitate. Au început campionatul greu din datorită problemelor pe care l-au avut, nu datorită valorii lotului, și era normal să aibă rezultatele astea. Sper să înțeleagă și lumea, în tribună, și să vină să ne susțină pentru că este important. Suntem într-un moment în care toată lumea care știe ce înseamnă „U” trebuie să înțeleagă că avem nevoie de spectatori, de jucători și tot ceea ce înseamnă „U”. Clubul acesta există datorită suporterilor, dacă nu existau suporterii poate clubul nu exista”, a declarat antrenorul echipei clujene.


Falub a mărturisit că timp de 10 ani a fost coleg de cameră cu actualul antrenor principal a echipei din Gruia, Francisc Dican, despre care spune că îl felicită pentru muncă și crede că doar împrejurările l-au făcut să accepte munca la echipa rivală. „Dacă vreau să-i transmit ceva îi spun personal. Am crescut mereu împreună în acei ani la „U” Cluj cu Cristi Pojar şi Papi. Feri a fost colegul meu de cameră. Am lucrat şi la echipe, dar nu am vorbit de mult timp. Am jucat aproape 10 ani împreună şi am promovat. Cred că şi el se gândeşte mult la „U”, dar viaţa te duce în momente grele pe alte drumuri, şi-a găsit un loc de muncă acolo. E un profesionist şi ştiu că vrea să câştige”, a afirmat tehnicianul „șepcilor roșii”.

Înainte de conferința de presă, Adrian Falub a primit vizita elevilor clujeni, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”, alături de care s-a fotografia și au cântat imnul clubului.


Meciul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, derby-ul Clujului cum este cunoscut, va avea loc vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Cluj Arena, acest meci contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Tichetele de acces pentru derby-ul dintre „U” şi CFR 1907 s-au în vânzare de miercuri. Casele de bilete sunt deschise în fiecare zi în intervalul orar 10:00 - 20:00, iar în ziua meciului programul de vânzare se va încheia la ora 18:00, conform prevederilor legii 4/2008. Tot ca o măsură impusă de lege, trebuie specificat că biletele se vor vinde, la fel ca şi la precedenta întâlnire dintre cele două formaţii, doar pe baza cărţii de identitate.


Preţurile biletelor:
Peluza I (inel superior): 10 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4: 50 de lei
Zona VIP, etaj 3: 60 de lei
Zona VIP, etaj 2: 100 de lei
Peluza a II-a (inel inferior): 50 de lei
Peluza I (inel inferior): 50 de lei
Tribuna I (inel inferior): 50 de lei
Tribuna a II-a (inel inferior): 50 de lei

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.
Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

abonare newsletter