Sport

VIDEO - Universitatea Cluj revine la scoruri de neprezentare

Cu un jucător în minus după primele minute de joc, Universitatea Cluj a pierdut, în deplasare, meciul împotriva echipei de pe locul 3, Universitatea Craiova, cu scorul de 0-3.

Clujenii au evoluat cu un jucător mai puțin încă din minutul 10, după eliminarea lui Pablo Ceppelini, la o fază inexplicabilă la care a intrat cu crampoanele la jucătorul echipei gazde, care era deja căzut pe teren.

Cu un scor de neprezentare, Adrian Falub nu a avut cum să învingă echipa favorită din acest meci, asta după ce sâmbătă echipa „șepcilor roșii” au reușit prima victorie din sezon în fața rivalei la retrogradare, Rapid București.


Tehnicianul Universității Cluj a declarat, după meci, că nu crede că la faza faultului făcut de Ceppelini la Brandan se impune acordarea cartonașului roșu. „Rămân la părerea că nu a existat intenție la intrarea lui Ceppelini. Nu era de cartonaș roșu. Ceppelini a vrut să ia mingea, nu l-a călcat intenționat pe Brandan și a fost exagerat cartonașul roșu. Era foarte greu să rezistăm unei Craiova mai bună astăzi ca noi, în 10 oameni. Am început bine meciul, dar acolo s-a rupt totul. După eliminare, Craiova a câștigat meciul meritat. Era o echipă pe val. Am venit cu o strategie aici, să luăm puncte, dar totul s-a năruit la acel cartonaș roșu. Poate că alta era soarta meciului dacă jucam în 11. Nu facem o tragedie. Am jucat trei meciuri în șapte zile. Drumul a fost lung. Ne așteaptă un meci dificil cu CFR. Ne vom bate până la final. Avem mulți jucători indisponibili. Pentru noi, campionatul este cel mai important, chiar dacă suntem în finala Cupei României”, a declarat Adrian Falub.

Antrenorul Universității Craiova a fost totuși fair play după meci și a recunoscut că nu știe cum ar fi fost meciul dacă s-ar fi jucat 11-11. „O victorie frumoasă, facilitată de gestul nesportiv al adversarului, cu acea eliminare. Apoi am făcut exact ceea ce trebuie să facem într-o situație din asta, de 11 contra 10. Am avut și destul de mult timp la dispoziție, am fost calmi, am construit. A fost un meci frumos. Nu știu cum s-ar fi desfășurat partida dacă eram 11 la 11, dar vreau să cred că puteam să învingem, poate nu la scorul ăsta, dar oricum să învingem U Cluj, având în vedere antecedentele noastre. Eram de 18 meciuri neînvinși. Și până se joacă partida Steaua – Petrolul suntem pe locul 3”, a spus Sorin Cârțu.


Golurile au fost marcate de Bawab '23 și Nuno Rocha '41 și '71.

FC Universitatea Cluj va disputa următorul meci, pe teren propriu, vineri, 10 aprilie, în fața rivalei din Gruia, CFR 1907 Cluj.


abonare newsletter