Sport

Baschetbalistele intră în vacanța de vară pe locul 9

Baschetbalistele din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj au încheiat actuala ediţie de campionat pe locul 9, după ce au câştigat, luni, şi manşa retur a duelului cu CS Nova Vita, scor 76-45 (20-16, 27-8, 25-7, 4-14).

Un rol important în acest succes a avut americanca Breezy Williams, jucătoare ce a terminat partida retur cu un total de 32 de puncte, 20 de recuperări şi 3 pase decisive. Ea a fost urmată de Stephanie Gardner, autoare a 17 puncte, 4 recuperări şi 4 pase decisive.

Mureșencele au venit doar cu primul cinci și o singură rezervă la Cluj, asta deorece au capitulat de la meciul tur în care clujencele au câștigat cu scorul de 76-58.


Victoria din meciul cu CS Nova Vita a întregit o serie senzaţională reuşită de clujence în luna martie, lună în care „studentele” au câştigat toate cele patru meciuri disputate. „Totul a ieșit bine pentru noi în play-out. Planul de pregătire a fost eficient și datorită muncii depuse de către jucătoare în ultima lună, am reușit să avem un vârf de formă în aceste meciuri din play-out și să obținem 4 victorii consecutive din tot atâtea meciuri și să ne îndeplinim obiectivul de a evita retrogradarea și chiar mai mult, locul 9. Deși specialiștii ne vedeau ca una din echipele ce va retrograda, fetele au demonstrat că munca în echipă și forța grupului poate face minuni. Am reușit să facem un joc colectiv bun mai ales în apărare, reușind să primim puține puncte, ceea ce ne-a ajutat să câștigăm mai ales la Oradea. Meciul de ieri cu Nova Vita Tîrgu Mureș a fost total la discreția noastră în condițiile unui joc bun și al unei apărări agresive care nu a dat adversarelor prea multe șanse de finalizare mai ales în sferturile 2 și 3. La final vreau să felicit aceste fete minunate pentru munca depusă și să mulțumesc conducerii secției și conducerii clubului pentru toată încrederea și tot suportul dânșilor. Nu am fi reusit asta fără ei. A fost o onoare pentru mine să antrenez la Universitatea Cluj”, a declarat Mihai Coldea, antrenorul secund al baschetbalistelor universitare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter