Sport

Cad primele capete la „U”

Eșecurile echipelor din prima ligă și divizie a competițiilor interne au început să facă victime iar pentru acest lucru degetul este arătat către conducerea clubului sportiv Universitatea Cluj.

După ce echipa antrenată de Carmin Popa, și apoi de Flavius Lăpuște, nu a reușit să facă față echipelor din Liga Națională de Baschet Masculin fiind acum în fața retrogradării, prima victimă a acestei situații este managerul secției, Claudiu Trîncă, care printr-un comunicat și-a anunțat demisia de la conducerea echipei.

Ca urmare a încetării colaborării cu secția de baschet masculin a Clubului Universitatea Cluj, Claudiu Trîncă a declarat că plecarea de la conducerea echipei vine ca urmare a unor neînțelegeri cu conducerea clubului despre care spune că „suferă datorită lipsei de interes”.
„Toate au un început și un sfârșit. Pentru mine, acum două zile, munca la „U” Cluj a luat sfârșit. Se poate spune am demisionat. A fost și este legată cu inima și cuvântul de ceea ce însemnă Universitatea Cluj și poate de câțiva oameni din acest club. Jucătorilor le țin pumnii în tot ceea ce fac și vor face pentru a avea un viitor deosebit. Îi felicit pentru tot efortul individual și colectiv depus în doi ani sau mai puțin și în încercarea de a aduce performanță trecând prin momente dificile sau chiar disperate în această perioadă când sportul suferă datorită lipsei de interes major a celor implicați în mișcare și a celor care l-ar putea susține. Continuitatea echipei rămâne să fie preluată de conducerea clubului până va fi desemnată o altă persoană în locul meu. O întoarcere la acest club va fi oricând o onoare însă sub cu totul alt sistem. Puțini, chiar foarte puțini înțeleg ce înseamnă „U” în economia timpului. Când vor înțelege sunt sigur că va fi performanță și resurse. Hai „U”!”, a declarat Claudiu Trîncă


CS Universitatea Cluj mai arer de disputat un singur meci, în sezonul regulat, în fața liderei clasamentului LNBM, CSU Asesoft Ploiești, situându-se pe ultimul loc în clasament fără nici o victorie în acest sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter