Sport

Walter amenință: „Semifinala cu CFR poate decide viitorul clubului”

Fără nici o victorie în acest an, fotbaliștilor Universității Cluj li se pregătește o surpriză de 1 aprilie.

Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze nici un gol în acest an în Liga 1 și în Cupa României. Drept urmare, pentru a pune presiune pe jucători și pe conducerea clubului, patronul echipei clujene, Florian Walter, s-a hotărât să facă o minune și revine pe stadionul Cluj Arena să vadă meciul celor pe care îi plătește, asta după ce timp de trei ani nu a mai venit la Cluj.

Florian Walter a afirmat că vine să vadă echipa pentru că este un moment important pentru echipă care poate decide viitorul clubului și vrea să-l vadă cu ochii lui meciul. „Vin la Cluj ca să susțin echipa. Nu trebuie să se bucure jucătorii că mă văd pe mine, ei trebuie să joace și să se califice în finală. E un moment important pentru Universitatea Cluj, o semifinală care poate decide și viitorul clubului. Dacă ajung în finală, fotbaliștii sigur prind încredere și vor trata altfel următoarele jocuri din campionat. Eu vin și vreau să văd o calificare în finală. A trecut ceva vreme de când n-am fost la stadion și-acum am să vin ca să-i susțin pe băieți. Repet, ei trebuie să joace fotbal și să salveze ce mai pot salva. Aș vrea să văd atitudine, luptă, să-i văd că își doresc”, a declarat Walter pentru actualdecluj.ro.


Administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, a declarat pentru stiridesport.ro că venirea lui Walter la Cluj ar însemna enorm pentru echipă. „Vă spun că şi în cantonament i-am văzut pe jucători trăgând mai tare când domnul Walter era în preajmă. Alta era atitudinea! Mi-aş dori să vină. Poate ar fi declicul psihologic de care băieţii au nevoie. Ar fi un semnal că sîntem toţi împreună”, a spus Munteanu.

Meciul din returul semifinalei Cupei României va avea loc miercuri, 1 aprilie, de la ora 21:30, pe stadionul Cluj Arena.


În manșa tur, echipele CFR Cluj și FC Universitatea Cluj au remizat, scor final 0-0.

Clubul FC Universitatea Cluj va pune în vânzare biletele pentru acest meci începând de vineri, 27 martie, şi abonaţii vor avea acces gratuit.


Preţurile biletelor sunt următoarele:
Peluza I (inel superior) – 10 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei
Peluza a II-a (inel inferior): 200 de lei
Peluza I (inel inferior): 200 de lei

Programul de vânzare al biletelor va fi următorul: vineri, sâmbătă, duminică, luni, marţi (între orele 12:00 şi 18:00), miercuri (între orele 10:00 şi 19:30). Foarte important de reţinut, în ziua partidei, miercuri, 1 aprilie, casele de bilete se vor închide la ora 19:30, respectiv cu două ore înaintea meciului.


Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.
Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter