Sport

Conducerea Sălii Polivalente răspunde: „Contractul a fost semnat în urma discuțiilor cu oficialii clubului”

Conducerea Sălii Polivalente răspunde la criticile aduse de antrenorul și președintele executiv al clubului U Mobitelco BT privind posibilitatea de a susține antrenamente și meciuri în noua sală din cauza unor evenimente care nu au legătură cu activitatea sportivă.

Așa cum am scris în articolul Problemele persistă la Sala Polivalentă din cauza evenimentelor non-sportive, antrenorul echipei U-BT a criticat dur conducerea Salii Polivalente, dupa meciul de duminică dintre U-Banca Transilvania și CS Universitatea Cluj, pentru modul în care organizează activitatea în această sală sportivă, și spune că din cauza evenimentelor care nu au legatură cu sportul de performanță sunt nevoiți să facă antrenamente și în Târgu Mureș. Declarația a fost susținută și de președintele executiv al CS „U” Mobitelco BT, Mircea Cristescu.

În urma acestui articol, conducerea Sălii Polivalente a trimis o poziție oficială în care se apără și spune că perioada în care sala va fi ocupată este de doar două zile, în rest ea fiind liberă pentru antrenamente și meciuri oficiale.
„Ne bucurăm că una dintre cele mai bune echipe care reprezintă Clujul în competițiile naționale și internaționale de baschet, U Mobitelco, a ales Sala Polivalentă ca locație de desfășurare a meciurile de pe teren propriu. Într-adevăr, există un contract semnat pentru data de 5-7 aprilie 2015, dar semnarea acestuia s-a finalizat doar în urma discuțiilor cu oficialii clubului de baschet U Mobitelco. Durata contractului respectiv este de 54 de ore și nu necesită demontarea și remontarea pachetului. Ne dorim o colaborare cât mai bună cu echipa de baschet și îi vom susține și în play-off. Menționăm faptul că în luna aprilie nu s-a semnat niciun alt contract care să afecteze activitatea sportivă, excepție această filmare la care fac referire oficialii clubului”, a transmis conducerea Sălii Polivalente Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter