Sport

Falub: „Mergem să facem un mic pas către salvare”

Universitatea Cluj are de disputat o echipă care în acest retur este la polul opus în ceea ce privește numărul de goluri.

În etapa a 23-a a Ligii 1 de fotbal, care va avea loc în acest weekend, Universitatea Cluj are de întâlnit echipa din capitala Moldovei, CSMS Iași, o echipă fără nici un gol încasat.

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, speră la o liniștire a atmosferei în vestiar dar spune că o victorie în meciul de luni împotriva cele mai bune echipe din returul Ligii 1 este aproape imposibilă. „Iaşiul e mare favorită. E o echipă cu patru victorii consecutive, o echipă care nu a luat gol anul acesta în campionat. Noi mergem să facem un mic pas către salvare. O să încercăm să facem tot posibilul pentru un meci bun, dar va fi foarte greu. De ce avem nevoie pentru victorie? În primul rând de un gol, că n-am reuşit să marcăm în retur. Martins are fractură de metatarsian, avem șase jucători din lot care nu s-au pregătit nici ieri, probabil nici azi. Nu vor fi recuperaţi sută la sută, dar măcar să poată să fie pe foaie”, a declarat Adrian Falub.


Tehnicianul a comentat și în ceea ce privește presiunea pe care o exercită suporterii față de jucători și de echipă. Acesta a spus că în viața lui nu a văzut o asemenea presiune din partea suporterilor. „Eu am jucat aproape 200 de meciuri la „U” şi suporterii nu au venit la stadion să mă certe. Acum, de când sunt antrenor aici, au venit deja de două ori, presiunea e foarte mare. Eu sunt obişnuit cu presiunea, dar trebuie să-i fac şi pe jucători să înţeleagă că e important să se gândească doar la fotbal”, a spus Falub.

Următorul meci va avea loc luni, în deplasare pe terenul echipei CSMS Iași, echipă care se află pe locul 11 în acest moment, și care în acest retur nu a încasat nici un gol, față de echipa clujeană care în acest retur nu a dat nici un gol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter