Sport

Universitatea Cluj și AROBS fac echipă pentru promovarea sportului local

Firma de IT, AROBS Transilvania Software, a semnat un parteneriat cu clubul de fotbal Universitatea Cluj pentru susţinerea Centrului de Copii şi Juniori cu ocazia ediţiei aniversare a Maratonului Internaţional AROBS Cluj-Napoca (MIACN).

15 ambasadori şi o comunitate întreagă s-au coalizat pentru a reapropia clujenii de sport, cu prilejul ediţiei aniversare a Maratonului Internaţional AROBS Cluj-Napoca (MIACN).

Campania „Be great! Inspire others to follow you” reuneşte personalităţi din diverse domenii, sportivi şi lideri de opinie care vor împărtăşi publicului poveştile lor despre cum le-a influenţat sportul viaţa de zi cu zi, cariera sau relaţiile cu cei din jur. Iniţiativa aparţine companiei clujene AROBS Transilvania Software şi Runners Club.


Primul ambasador care susţine campania este clubul de fotbal Universitatea Cluj, prin căpitanul Robert Veselovsky, cu care AROBS a încheiat un parteneriat pentru susţinerea Centrului de Copii şi Juniori.
„Unii oameni se nasc lideri, iar alţii au nevoie de modele, care să-i inspire. Şi pentru unii şi pentru ceilalţi, rutina zilnică se limitează la îndatoririle de serviciu, sportul devenind o practică tot mai rară. Ideea campaniei a pornit din dorinţa de a le reaminti clujenilor faptul că sportul înseamnă nu doar un stil de viaţă sănătos, ci şi o suită de calităţi care contribuie la dezvoltarea noastră personală şi profesională. Vrem să încurajăm adulţii, dar mai ales copiii să (re)descopere sportul, de aceea, am ales Universitatea Cluj să fie una dintre vocile care duc acest mesaj mai departe. Sperăm că cei peste 180 de mici studenţi de la Centrul de Copii şi Juniori ai lui U, care vor alerga alături de noi, să inspire şi alţi copii sau chiar întreaga comunitate să facă sport”, a spus Voicu Oprean, CEO AROBS.

Parteneriatul cu „U” Cluj s-a concretizat în sponsorizarea Centrului de Copii şi Juniori, pentru care compania de IT va achiziţiona echipamentul complet de joc marca Erima.
„Universitatea Cluj are două obiective majore în fiecare an: cel sportiv, care este binecunoscut, şi cel legat de implicarea în comunitate. AROBS ne-a oferit ocazia perfectă de a lucra intens pe segmentul comunitar. Maratonul Internaţional AROBS este un promotor al sportului de masă, al unui stil de viaţă sănătos şi al disciplinei prin sport. Acestea sunt câteva dintre ideile care definesc Universitatea Cluj. În plus, ne onorează faptul că un brand atât de respectat nu doar în România, AROBS, a decis să vină alături de Centrul de Copii şi Juniori, acolo unde avem peste 180 de copii care fac sport de performanţă în fiecare zi. Împreună sperăm să creştem rezultatele Academiei şi să ne bucurăm de performanţele şi reuşitele copiilor”, a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii Cluj.  


Printre ambasadorii maratonului se regăsesc şi alte personalităţi din sport şi business: Voicu Oprean, CEO AROBS; Mihai Silvăşan, căpitanul „U” BT; Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică şi campioană europeană la Judo; Patrick Ciorcilă, jucător profesionist de tenis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter