Sport

Eugen Trică: „Nu mai avem jucători pentru meciurile următoare”

CFR Cluj suferă a treia înfrângere, și tot atâtea eliminări de pe teren, din cinci meciuri disputate în acest an.

Cu un început destul de lent dar cu un apogeu de formă imediat după primul gol marcat de Viitorul Constanța prin Henrique, în minutul 26, urmat de golul lui Chanturia, pentru CFR, în minutul 39, elevii antrenați de Eugen Trică nu au reușit să impresioneze nici de această dată pe teren.

Meciul dinsputat în această seară pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia a semănat mai mult a meci de ”biliard”, prima repriză fiind monopolizată de mingi aeriene și cu faulturi foarte dese.


Pentru ceferiști această înfrângere cu scorul de 1-2 în fața echipei lui Gheorghe Hagi poate semna încheierea contractului pentru Liga a 2-a, asta dacă TAS nu va returna cele 24 de puncte cu care a fost penalizată echipa clujeană la începutul lunii februarie.

Antrenorul echipei CFR Cluj recunoaște că probleme sunt atât de mari, mai ales acum după eliminarea lui Cătălin Carp, încât soluții pentru apărarea echipei nu mai există, singurul fundaș central fiind Cornel Ene. „Este o înfrângere foarte dureroasă astăzi. Am început foarte bine jocul, am avut două ocazii mari de a marca, nu a ieșit, a venit acea fază fixă, și din păcate am luat gol foarte ușor. Greșeală de marcaj... Sunt toți vinovați. Din nou cartonaș roșu, am rămas în zece oameni și de acolo s-a rupt totul. Problema cea mai mare pentru noi este că nu avem jucători pentru meciurile următoare. Larie este accidentat și avem doi jucători suspendați pentru meciul viitor cu Gaz Metan. Asta este lucru care mă doare cel mai mult în momentul acesta. Hai să zicem că trecem peste înfrângerea asta cu Viitorul dar practic problemele mari de acum încep. Practic, în momentul de față stăm într-un singur fundaș central, altă soluție nu mai avem. Nu renunțăm! Știam ce mă așteaptă. Nu ne rămâne decât să luptăm și să încercăm să câștigăm meciurile”, a declarat Eugen Trică, după meci.


Săptămâna aceasta CFR Cluj va avea două meciuri în Liga 1 foarte importante. Joi, 19 martie, echipa antrenată de Eugen Trică va întâlni, în deplasare, formația Gaz Metan Mediaș, urmând ca duminică, 22 martie, de la ora 18:00, să primească vizita echipei de pe locul 2, Petrolul Ploiești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter