Sport

Clujenii au cedat în fața campioanei

Rugby-știi clujeni au pierdut meciul în fața campioanei României, RCM Timișoara, scor 38-21.

Meciul disputat astăzi, la Timișoara, a fost organizat pentru a strânge fonduri pentru fostul mare jucător Petre Mitu.

Antrenorii clujeni, Horea Himpea și Ioan Teodorescu, au folosit următorul lot: Han George, Levan Genebashvili, Telesa Alexandru, Rotar Vlad, Deaconu Andrei, Kadar Daniel, Toma Vlad, Curcă Claudiu, Ignea Nicu, Dimofte Ionuț, Leimoni Moala, Roșu Valentin, Nistor Andrei, Mcgrath van Vyk, Taniela Halafihi. Au mai jucat: Boar, Gheta, Rus, Dordevici, Murgoci, Istok, Butoeru, Mazar, Melniciuc, Paraschiv, Mohamed, Podea.


Bogdan Cantor, managerul echipei clujene, a declarat după meci că se este fericit pentru invitația făcută de echipa gazdă și pentru modul în care s-au comportat rugby-știi și recunoaște că încă mai trebuie să lucreze pentru a ajunge la nivelul timișorenilor.
„Felicit băieții și stafful pentru atitudine și profesionalism! Am rulat întreg lotul pentru a găsi cea mai bună formulă pentru începerea SuperLigii 2015. Am înâalnit o echipa foarte bună dar ne bucurăm că am făcut față prin dăruire și dorința de afirmare. Mai avem mult de muncă dar pentru noi contează mult acest rezultat în contextul psihologic al echipei. Mulțumim tuturor celor care sprijină această tânără și frumoasă echipă. Mulțumim echipei din Timișoara pentru ospitalitate și pentru evenimentul organizat pentru Petre Mitu”, a declarat managerul echipei clujene.

Horea Himpea, unul dintre antrenorii echipei CS U Cluj, a declarat: „Sunt mulțumit de jocul prestat. A fost un joc de verificare bun în care am primit niște răspunsuri bune.
Jucători cu mai mare experiență au demonstrat că anul trecut nu a fost unul întâmplător iar jucătorii tineri și cei noi s-au ridicat la nivelul lor.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter