Sport

Victorie în primul meci amical pentru rugby-știi clujeni

Echipa de rugby U Prodvinalco Cluj a efectuat primul meci amical din 2015 în fața echipei CS Iași, scor final 70-13.

Cei doi antrenori ai echipei gazde, Teodorescu și Himpea au folosit mai mulți debutanți la această echipă, printre care Csaba Gal, Toma Vlad, Melniciuc Ovidiu, Taniela Hefihifi, Istoc Totic și Mohamed Belguidoum.

„A fost un prim meci bun de pregătire în care antrenorii și-au trasat niște obiective pe care în proporție de 80% le-am îndeplinit. Mai avem de lucru puțin la concentrare și la omogenizarea lotului. Felicităm echipa din Iași pentru dorința de joc, dar încă nivelul este destul de mare între cele două divizii. Ne așteaptă două meciuri test foarte grele cu cele mai bune două echipe ale României unde sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și să ne îndeplinim obiectivele propuse”, a declarat managerul clubului, Bogdan Cantor.
Levan Gerebashvili, jucătorul georgian, este așteptat să sosească la club zilele acestea. Totodată din luna iulie se va alătura echipei și Bălan Bogdan, de la echipa Lyon.


Sâmbătă va avea loc cel de al doilea meci amical al echipei U Prodvinalco, în fața echipei din Baia Mare. Meci va avea loc de la ora 11:00 pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” (Parcul Babeș).

abonare newsletter