Sport

U Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul George Ogăraru

Conducerea clubului Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractele antrenorului principal George Ogăraru şi directorului tehnic Alfons Groenendijk, anunţă, luni, gruparea ardeleană pe site-ul oficial.

"Antrenorul principal, George Ogăraru, şi directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului în ceea ce priveşte încheierea contractelor cu Universitatea. Le mulţumim pentru activitatea şi munca depusă şi le urăm succes pe viitor", informează site-ul citat.

Conducerea clubului ardelean a menţionat că Mihai Neşu va ocupa în continuare funcţia de analist video. "Universitatea Cluj doreşte să precizeze că nu s-a pus în nici un moment problema încheierii colaborării cu analistul video al clubului, Mihai Neşu. Ne dorim ca Mihai să facă parte din staff-ul tehnic şi să rămână alături de noi şi în continuare", se menţionează pe site-ul oficial.


Echipa Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 3-0, partida din deplasare cu formaţia Dinamo din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. U Cluj se află în clasament pe 13, loc retrogradabil, având 18 puncte după 19 etape, relatează Mediafax.

George Ogăraru ocupa funcţia de antrenor principal din 5 septembrie 2014, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a formaţiei U Cluj pe Mihai Teja.

Ultimele Stiri
abonare newsletter